Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit un facelift major. Cat costa in Romania noul model

Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit un facelift major. Cat costa in Romania noul model
  • Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit un facelift major
  • Cat costa in Romania noul model
Distribuie pe Facebook

Meniul standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si climatizare manuala, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelit oficial in urma cu aproximativ opt saptamani, chiar in prima jumatate a lunii septembrie, noul Audi Q2 a fost lansat zilele acestea si pe piata din Romania. La preturi de vanzare care pornesc de la putin peste 27.300 de euro.

La momentul de fata, cel mai accesibil SUV al companiei cu sediul in Ingolstadt este oferit intr-o singura varianta de performanta: cu motor 1.5 turbo, pe benzina, sub capota si 150 de cai pe puntea fata.

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Pachetul de baza, dupa cum precizam si anterior, cuprinde inclusiv faruri cu LED si climatizare manuala. Nu lipsesc insa din peisaj nici jantele din otel pe 16 inch, cutia manuala cu sase rapoarte sau tapiteria din stofa Skript, de exemplu.

In costul de 27.314 euro specific versiunii de baza a noului Audi Q2 mai regasim si display central cu diagonala de 22.3 centimetri, o instalatie audio in sase difuzoare, dar si limitator de viteza reglabil.

Optional, cel mai accesibil SUV al companiei cu sediul in Ingolstadt ofera si faruri cu matrice de LED-uri, cutie automata cu dublu ambreiaj ori jante din aliaj de pana la 19 inch. In plus costa si tapiteria din piele cu insertii de stofa / microfibra.

Asa cum precizam si anterior, chiar de la inceputul acestui material, clientii nu au la momentul de fata decat o singura varianta de performanta; ce este drept, vor avea de ales intre trei echipari diferite.

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Audi Q2 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2020