Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie. Galerie foto completa

Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie. Galerie foto completa
  • Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 41.200 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 60 de zile - inca de la inceputul verii acestui an, cel mai recent X1 din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: BMW a oferit - recent, peste 100 de fotografii proaspete ale modelului proiectat pentru a concura cu Audi Q3 si, evident, Mercedes GLA.

BMW X1 si BMW iX1

Acompaniata de o nota de plata de aproximativ 41.213 euro - daca vine vorba, cumva, despre piata din Romania, respectiva masina masoara 4.5 metri in lungime si 2.692 de milimetri in ampatament. Potrivit primelor informatii si detalii anuntate de conducerea companiei producatoare.

Rivalul duoului compus din Audi Q3 si Mercedes GLA, acelasi X1 se va mai putea lauda - in cele din urma, si cu o versiune suta la suta electrica, varianta vanduta sub denumirea de iX1 xDrive30 bucurandu-se de serviciile a doua motoare. Echivalente cu un total de 313 CP - livrat, oarecum inutil de adaugat, ambelor punti.

Lista optiunilor insotite de un propulsor termic este formata - in schimb, din patru savori diferite si debuteaza cu un X1 sDrive18i. Pus in miscare de o unitate cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de numai 1.499 de centimetri cubi - sinonim cu o putere maxima de 136 de cai.

Noul BMW X1 a mai pregatit si o aroma pe nume X1 xDrive23i, acesteia alaturandu-i-se atat un sDrive18d, cat si un xDrive23d - toate puse in miscare de o motorizare in patru pistoane, de doi litri. Pe benzina, respectiv motorina - cu 218, 150 si, nu in ultimul rand, 211 CP, dupa cate scrie in brosura de pe site-ul bavarezilor.

BMW X1 si BMW iX1

BMW X1 si BMW iX1

BMW X1 si BMW iX1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (200) Poze BMW X1 si BMW iX1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 August 2022