Cel mai mare SUV de la Volkswagen a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape 5.1 metri si ofera pana la sapte locuri. Cat costa

Cel mai mare SUV de la Volkswagen a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape 5.1 metri si ofera pana la sapte locuri. Cat costa
  • Cel mai mare SUV de la Volkswagen a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de aproape 5.1 metri si ofera pana la sapte locuri
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 14 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui februarie, noul Volkswagen Atlas Facelift are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. 37.725 de dolari este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii modelului cu o lungime de aproape 5.1 metri o vor avea de achitat pe piata din SUA - acolo unde singura versiune de motorizare disponibila se bucura de serviciile unui propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri, pe benzina, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei.

Volkswagen Atlas

Volkswagen Atlas

Acompaniata de o transmisie automata in opt rapoarte, respectiva unitate livreaza, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, undeva in jurul a 269 de cai putere, plus 370 de Newton-Metri, insa timpul specific probei 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta, similar valorii caracteristice vitezei maxime, decat un mister de proportii, seria marilor necunoscute continuand - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu consumul mediu de carburant.

Prezentat oficial cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Chicago - eveniment organizat in perioada 11 - 19 februarie, noul Atlas Facelift se vinde in sase echipari diferite, pana si varianta de baza a SUV-ului cu pana la sapte locuri intampinandu-si cumparatorii alaturi de faruri adaptive cu LED, plus sistem de climatizare cu reglare pe trei zone. Fara costuri suplimentare sunt oferite - dupa cate ni se dezvaluie in configuratorul local, si scaunele ventilate, volanul incalzit ori ceasurile de bord digitale - insotite de un display cu diagonala de 10.25 inch.

Volkswagen Atlas

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Volkswagen Atlas
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2023