Cel mai scump Golf 8 care se vinde acum in Romania costa mai mult chiar si decat un Mercedes C-Class

Cel mai scump Golf 8 care se vinde acum in Romania costa mai mult chiar si decat un Mercedes C-Class
  • Cel mai scump Golf 8 care se vinde acum in Romania costa mai mult chiar si decat un Mercedes C-Class
  • Respectivul automobil se poate lauda insa cu nenumarate dotari premium, inclusiv faruri LED Matrix
Distribuie pe Facebook

Respectivul automobil se poate lauda insa cu nenumarate dotari premium - inclusiv blocuri optice frontale cu matrice de LED-uri si trapa panoramica actionata electric, conform configuratorului oficial regasit pe site-ul companiei Volkswagen.

Dezvelit cu surle si trambite la mijlocul toamnei trecute, cel mai recent Golf din istorie se vinde zilele acestea in nenumarate variante de propulsie si echipare.

In Romania, lista de preturi a respectivului automobil incepe de la "doar" 19.224 de euro, insa numarul versiunilor a caror nota de plata depaseste suma de 25.000 de euro inainte de eventualele dotari optionale nu este deloc mic, dupa cum se poate observa si pe site-ul companiei Volkswagen.

Cel mai scump Golf 8 disponibil in prezent raspunde la numele de R-Line 2.0 TDI DSG si porneste de la... ei bine, 28.665 de euro, conform configuratorului oficial.

Respectivul automobilul este oferit in Romania, asa cum o sugereaza si denumirea aleasa de compania Volkswagen, intr-o configuratie care include atat o motorizare diesel de doi litri si 150 de cai putere, cat si cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, daca mai era nevoie de precizat.

Meniul standard caracteristic celui mai scump Golf vandut zilele acestea continua cu o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, jante Valencia pe 17 inch...

... faruri cu LED, ornamente interioare Carbon Gray, sistem de navigatie Discover Media, iluminare ambientala in 30 de culori, climatizare automata cu filtru alergen, display central cu diagonala de 25.4 centimetri si senzor de proximitate, plus ACC, Front Assist, Lane Assist, City Emergency Brake etc.

Pentru acei clienti din Romania care isi doresc ceva mai mult decat atat, respectivul automobil propune si cateva dotari optionale, potrivit companiei Volkswagen.

Vorbim, mai precis, despre echipamente in valoare totala de aproximativ 10.000 de euro - inclusiv blocuri optice frontale cu matrice de LED-uri, suspensie adaptiva DCC si trapa panoramica actionata electric, ce transforma cel mai scump Golf 8 disponibil in prezent intr-o alternativa la Mercedes C-Class.

Configuratia, pe scurt, a celui mai scump Volkswagen Golf 8 din Romania:

Versiune: R-Line

Motor: 2.0 TDI de 150 CP

Cutie viteze: DSG cu sapte rapoarte

Dotari standard (selectie): jante aliaj "Valencia" 7J X 17, covorase textile fata/spate, Air Care Climatronic cu filtru alergen, bare de protectie in culoarea caroseriei, design R, faruri LED cu reglare automata a distantei de iluminare, iluminare ambientala 30 culori, insertii decorative "Carbon Gray" plansa de bord si usi fata, selectarea modului de conducere, tapiterie stofa "Sardinia" cu insertii microfibra "ArtVelours" pe partile laterale interioare

Dotari optionale: vopsea oryxwhite pearleffect, jante aliaj usor "Ventura" 7.5J x 17, Air Care Climatronic cu reglare pe 3 zone, airbag-uri laterale spate, alarma antifurt si functie Safelock, banda luminoasa grila fata si manere usi iluminate, camera spate "Rear View", carlig de remorcare rabatabil electric, faruri LED Matrix, Head-Up Display, interfata telefonie Comfort, Keyless Acces cu functie SAFELOCK si buton pornire motor, pachet asistenta sofer, privacy glass, sistem audio "Harman Kardon", sistem proactiv de protectie, suspensie cu reglare adaptiva DCC, trapa panoramica actionata electric.

Pret de baza: 28.665 euro

Pret final: 38.506 euro

Cel mai scump Volkswagen Golf 8 din Romania

Cel mai scump Volkswagen Golf 8 din Romania

Cel mai scump Volkswagen Golf 8 din Romania

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Cel mai scump Volkswagen Golf 8 din Romania
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2020