Cel mai sexy crossover pe care europenii nu il pot cumpara. Noua Mazda CX-4 se vinde doar in China

Cel mai sexy crossover pe care europenii nu il pot cumpara. Noua Mazda CX-4 se vinde doar in China
  • Mazda publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului CX-4
  • Crossover-ul coupe de origine japonez va fi disponibil la vanzare doar in China
  • Gama de motorizari anunta doua benzinare mari si late, cu pana la 189 cai putere
Distribuie pe Facebook

Mazda prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing noul model CX-4, un crossover super-sexy care - din pacate - nu va ajunge si pe Batranul Continent.

Satul de atatea BMW-uri X4? Te-ai saturat sa tot intalnesti cate un Range Rover Evoque la fiecare colt de strada? Ei bine, noul CX-4 ar mai fi animat concurenta in segmentul crossover-elor coupe, dar Mazda are niciun gand sa lanseze acest model si in Europa.

Drept urmare, cei care cauta o alternativa la cele doua automobile anterior mentionate sunt invitati sa arunce o privire asupra Mercedes-ului GLC Coupe sau, de ce nu, a Porsche-ului Macan.

Mazda CX-4

Pentru cei care vor sa descopere mai multe despre noua Mazda CX-4, tinem sa precizam ca impresionantul crossover coupe de origine japoneza masoara 4.633 milimetri in lungime si 1.535 de milimetri in inaltime, proportiile caroseriei fiind... de poveste.

Vestile bune continua si la nivel de detalii, printre atractiile principale ale exteriorului numarandu-se inclusiv grila supradimensionata a radiatorului, blocurile optice alungite, dar si linia plafonului.

Nici capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente sau jantele in cinci spite duble nu vor trece neobservate, propunerea estetica a noii Mazda CX-4 fiind completata de interiorul modern si, totodata, extrem de atragator, imprumutat de la Mazda3.

Mazda CX-4

In ceea ce priveste gama de motorizari, impresionantul crossover coupe al japonezilor anunta doua propulsoare mari si late, ambele pe benzina, dintre care una de doi litri, iar cealalta de 2.5 litri.

Cea dintai unitate promite sa livreze rotilor spate undeva in jurul a 156 de cai putere, in timp ce motorul secundar se lauda atat cu un total de 189 de cai putere, plus un sistem de tractiune integrala. Ambele motorizari sunt insotite de o cutie automata cu sase rapoarte.

Mazda CX-4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mazda CX-4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2016