Concureaza cu BMW X3 si Mercedes GLC, dar e construita manual. Cat costa masina pe care doar 360 de oameni o vor putea avea

  • Concureaza cu BMW X3 si Mercedes GLC, dar e construita manual
  • Cat costa masina pe care doar 360 de oameni o vor putea avea
  • ELS Studio 3D
Distribuie pe Facebook

Potrivit companiei producatoare, meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu LED, tractiune integrala inteligenta.

Lansata cu surle si trambite cu mai bine de patru saptamani in urma, in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, noua editie speciala Acura RDX PMC are, de astazi, si un pret de vanzare. Nota de plata a masinii construite in numai 360 de exemplare: 51.000 de dolari.

In schimbul acestei sume de bani, clientii vor primi, pentru inceput, o motorizare turbo de doi litri si 272 de cai, asociata unei transmisii automate cu zece rapoarte si, totodata, sistemului de tractiune integrala Super Handling All-Wheel Drive.

Acura RDX PMC

Fara niciun cost suplimentar mai sunt oferite, de asemenea, si blocurile optice cu tehnologie LED sau afisajul pe parbriz de 10.5 inch. Echiparea standard continua cu scaunele fata cu actionare electrica si functii de incalzire, plus ventilatie, respectiva bancheta spate incalzita.

Aceeasi suma de 51.000 de dolari le va mai aduce persoanelor care opteaza pentru noua editie speciala Acura RDX PMC si piele Milano cu elemente contrastante, dar si instalatie audio de inalta fidelitate, ELS Studio 3D, cu 16 difuzoare in total.

Camera video pentru marsarier, trapa cu actionare electrica si asistentul pentru monitorizarea unghiului mort au fost incluse, la randul lor, in dotarea de baza a masinii vandute in doar 360 de exemplare. Exclusiv in nuanta Thermal Orange si cu jante negre pe 20 de inch.

Dupa cum precizam si anterior, productia se deruleaza manual, ca si in cazul vechiului TLX PMC, la aceeasi fabrica la care divizia de lux a companiei Honda mai asambleaza si cea de-a doua generatie a legendarului supercar pe nume NSX.

Acura RDX PMC

Acura RDX PMC

Acura RDX PMC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Acura RDX PMC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2020