Concureaza cu BMW X5, dar pentru multi e o necunoscuta. Noua masina are motor V6 twin-turbo si interior de lux

Concureaza cu BMW X5, dar pentru multi e o necunoscuta. Noua masina are motor V6 twin-turbo si interior de lux
  • Concureaza cu BMW X5, dar pentru multi e o necunoscuta
  • Noua masina are motor V6 twin-turbo si interior de lux
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire si ventilatie, sau tractiunea integrala.

Una dintre cele mai spectaculoase lansari ale noului an, mult anticipata versiune de serie a conceptului Genesis GV80 a uimit o lume intreaga. Atat prin design-ul elegant al caroseriei in cinci portiere, care cuprinde inclusiv nenumarate accente de crom, plus blocuri optice duble, cat si prin dotarile interioare, clientii urmand a fi intampinati alaturi de tapiterie din piele fina, ornamente din lemn masiv si detalii sub forma de carouri.

Asa cum precizam si anterior, din peisaj nu lipsesc nici scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire si ventilatie, instrumentele de bord digitale, jantele din aliaj de 22 de inch, instalatia audio cu pana la 21 de difuzoare, display-ul tactil supradimensionat, suspensia cu amortizoare controlate electronic etc.

Sub capota, primul Genesis GV80 din istorie este oferit alaturi de doua benzinare supraalimentate, clientii avand de ales intre un I4 turbo de 2.5 litri si aproximativ 300 de cai putere si un V6 cu doua turbine, de 3.5 litri si peste 370 de cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte este disponibila in standard, pe cand sistemul de tractiune integrala fie costa in plus pe, I4, fie este oferit la randul lui fara costuri suplimentare, pe V6.

Peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii, automobilul proiectat pentru a concura impotriva trioului format din Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE, dar si cu Lexus RX, printre multe altele, porneste de la aproape 49.000 de dolari si ajunge sa coste chiar si 72.375 de dolari, cu toate optionalele bifate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2020