Cu pletele in vant in doar 15 secunde. Audi tocmai a lansat noua generatie A5 Cabrio

Cu pletele in vant in doar 15 secunde. Audi tocmai a lansat noua generatie A5 Cabrio
  • Audi a lansat noua generatie A5 Cabrio
  • Decapotabila germana vine cu mai multe imbunatatiri
  • Aceasta va debuta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles de la finalul acestei luni
Distribuie pe Facebook

Constructorul german a lansat cea mai noua generatie a modelului A5 Cabrio. Aceasta va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, de la finalul acestei luni, si vine cu mai multe noutati.

Nemtii de la Audi completeaza gama modelului A5, cu noua versiune cabrio. Asadar, aceasta se alatura variantelor de caroserie Coupe si Sportback, si este programata sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, la sfarsitul acestei luni.

Audi A5 Cabrio

Chiar daca design-ul exterior nu a primit modificari notabile, cea mai noua decapotabila a nemtilor vine totusi cu ceva imbunatatiri care sa o diferentieze de modelul pe care tocmai il inlocuieste.

Audi A5 CabrioAudi A5 Cabrio

Astfel, Audi pastreaza acoperisul din panza, actionat electric, dar acesta coboara acum in doar 15 secunde, si acopera inapoi habitaclul in 18. Aceste operatiuni pot fi executate pana la o viteza maxima de 50 de km/h.

Audi A5 Cabrio

Noul A5 Cabrio a luat proportii, fara insa a adauga kilograme in plus. Construita pe o structura noua, care beneficiaza de o multime de materiale usoare, decapotabila germana are o masa totala mai mica cu 40 de kilograme decat vechiul model.

Audi A5 CabrioAudi A5 Cabrio

In ciuda acestui fapt, masina este mai lunga cu 47 de milimetri decat predecesorul sau, si are un amapatament cu 14 milimetri mai mare, atingand astfel 2765 de milimetri. Multumita acestor dimensiuni noi, dar si design-ului nou al scaunelor, spatiul pentru genunchi a crescut cu 18 mm, iar cel pentru umeri cu 26 de mm.

Audi A5 Cabrio

Implicit, volumul portbagajului a crescut la randul sau la 380 de litri, iar capacul acestuia este actionat electric, in timp ce rabatarea banchetelor se face 50:50.

Audi A5 CabrioAudi A5 Cabrio

In ceea ce priveste tehnologiile de ultima ora, noul model al nemtilor inglobeaza tot pachetul oferit deja de versiunile Sportback si Coupe. Amintim aici aproximativ 30 de sisteme de siguranta, display-ul de 12.3 inch aflat in locul instrumentelor de bord analogice, microfoane inserate in centurile de siguranta pentru a usura comunicarea intre pasageri cand acoperisul este coborat, sistemul multimedia cu ecran de 8.3 inch cu conexiuni web, wi-fi, sistem audio Bang&Olufsen 3D, si incarcare prin inductie pentru telefoanele mobile si suport Apple CarPlay si Android Auto.

Audi A5 Cabrio

De la celelalte versiuni ale gamei imprumuta si propulsoarele. Clientii vor beneficia de un agregat pe benzina 2.0 TFSI de 252 de cai putere si doua diesel-uri, unul de 2.0 litri si 190 de cai si altul de 3.0 litri si 218 cai.

Audi A5 Cabrio

In partea superioara a gamei de motorizari se vor regasi propulsorul de 2.0 litri TFSI de 190 de cai putere si cel diesel de 3.0 litri TDI, capabil de 286 de cai. Pentru amatorii de senzatii tari, Audi propune versiunea sportiva S5 Cabrio, cu al sau motor de 3.0 litri TFSI, care dezvolta acum 354 de cai putere.

Audi A5 CabrioAudi A5 Cabrio

Cu acesta din urma sub capota, decapotabila nemtilor face suta in 5.1 secunde, iar viteza maxima este asa cum ne-au obisnuit, limitata electronic la 250 de km/h. Din meniu nu lipsesc tractiunea integrala quattro si cutia de viteze tiptronic.

Audi A5 CabrioAudi A5 Cabrio

Audi A5 Cabrio

Audi A5 Cabrio

Audi A5 Cabrio

Audi A5 Cabrio

Audi A5 Cabrio

Audi A5 Cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Audi A5 Cabrio
mai multe