Cumpara acum unul sau regreta mai tarziu. Noul Mercedes C-Class va avea doar motoare in patru pistoane

Cumpara acum unul sau regreta mai tarziu. Noul Mercedes C-Class va avea doar motoare in patru pistoane
  • Cumpara acum unul sau regreta mai tarziu
  • Noul Mercedes C-Class va avea doar motoare in patru pistoane
Distribuie pe Facebook

Debutul urmatoarei generatii a gamei care concureaza cu Audi A4 si BMW Seria 3 va avea loc chiar in prima parte a saptamanii viitoare, potrivit celor mai recente zvonuri si informatii neoficiale.

Anuntat cu surle si trambite acum mai bine de sapte ani, actualul Mercedes C-Class se apropie cu pasi mari de sfarsitul povestii sale. Potrivit celor mai recente zvonuri si informatii neoficiale, o noua generatie a gamei care concureaza cu BMW Seria 3 si Audi A4 va fi prezentata publicului larg chiar in prima parte a saptamanii viitoare.

Construit pe aceeasi platforma cu tractiune spate precum proaspat (re)lansatul S-Class, mult anticipatul W206 va fi cu aproximativ 65 de milimetri mai generos, din punctul de vedere al lungimii, comparativ cu versiunea din prezent.

Un alt element comun cu noua nava amiral a companiei cu sediul in Stuttgart il va reprezenta design-ul interior, viitorul C-Class promitand sa mizeze la randul lui pe un ecran tactil, de tip tableta, pentru afisarea tuturor comenzilor si informatiilor disponibile. Din peisaj nu vor lipsi, inutil de mentionat, nici instrumentele de bord digitale.

Meniul caracteristic mult anticipatului W206 cuprinde inclusiv cateva surprize majore, urmatoarea generatie a gamei care concureaza cu Audi A4 si BMW Seria 3 pregatind aparent exclusiv o gama de motorizari cu propulsoare I4.

Pentru ca totul sa fie si mai interesant, de un astfel de motor, cu numai patru cilindri in dotare, se va bucura si varianta C63 AMG a noului Mercedes C-Class, cu mentiunea ca aceasta va primi o serie de elemente menite sa creasca numarul cailor prezenti la datorie pana la o valoare mai mare de 500 de cai. Suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2021