Daca n-ai bani de CLS, asta e masina TA. Costa cu aproape 30.000 de euro mai putin

Daca n-ai bani de CLS, asta e masina TA. Costa cu aproape 30.000 de euro mai putin
  • Mercedes a lansat noul CLA si pe piata din Romania
  • Preturile pornesc de la putin peste 34.800 de euro
  • Gama de motorizari include doar unitati pe benzina
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari include trei optiuni mari si late, toate pe benzina, care ofera puteri maxime de pana la 224 CP, potrivit configuratorului de pe site-ul Mercedes Romania.

Anuntat in urma cu mai bine de sase saptamani si bagat de curand in productia de serie, noul Mercedes CLA poate fi comandat zilele acestea inclusiv de pe piata auto din Romania.

In tara, preturile pornesc de la putin peste 34.800 de euro, suma care ii aduce clientului verisunea 200 - echipata cu un propulsor 1.3 turbo de 163 CP si o cutie manuala in sase rapoarte.

Pentru aproape 4.000 de euro in plus, coupe-ul cu patru usi al nemtilor este oferit intr-o varianta 220, insotita de un 2.0 turbo de 190 CP si o transmisie DCT cu sapte trepte de viteza.

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA 220 este disponibil la vanzare si alaturi de sistemul de tractiune integrala 4Matic, situatie care face ca nota de plata sa plece de la suma de 40.960 de euro.

Clientii romani mai au la dispozitie si o versiune 250 (41.174 de euro pentru varianta FWD si 43.375 de euro pentru modelul AWD), acompaniata la randul ei de un 2.0 turbo, insa cu 224 CP.

Totodata, in aceasta configuratie, coupe-ul cu patru usi al nemtilor lucreaza alaturi de o cutie automata de tip DCT - cu dublu ambreiaj, in libera traducere, cu sapte rapoarte in dotare.

Referitor la echiparea standard, chiar si cel mai ieftin Mercedes CLA se poate lauda cu jante din aliaj pe 17 inch, sistem de climatizare automata THERMATIC sau asistent activ la franare.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si volanul multifunctional imbracat in piele, farurile cu tehnologie LED si sistemul de infotainment de ultima generatie MBUX.

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Noul Mercedes CLA
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2019