Daca n-ai bani de RS, asta-i masina ta. Cat costa in Romania noua Skoda Octavia Sportline

Daca n-ai bani de RS, asta-i masina ta. Cat costa in Romania noua Skoda Octavia Sportline
  • Daca n-ai bani de RS, asta-i masina ta
  • Cat costa in Romania noua Skoda Octavia Sportline
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 17", plus transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul primaverii acestui an, noua Skoda Octavia Sportline a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 31.946 de euro, conform configuratorului oficial.

In configuratia de baza, mult anticipata masina ofera un motor turbo de doi litri si 190 de cai putere, pe benzina, insa, pentru 2.723 de euro in plus, respectiv 34.669 de euro, clientii pot opta pentru un 2.0 TDI de 200 CP.

O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de un sistem de tractiune integrala, fisa cu specificatii de ordin tehnic. Indiferent ca s-a optat pentru versiunea TSI sau varianta cu propulsie diesel in dotare.

Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, reteta caracteristica noii Octavia Sportline cuprinde inclusiv jante pe 17 inch, tapiterie din stofa, dar si faruri cu matrice de LED-uri, potrivit oficialilor Skoda.

Totodata, fara costuri suplimentare sunt oferite si iluminarea ambientala, senzorii de parcare, radio-ul Bolero cu display tactil de zece inch, ceasurile de bord digitale si configurabile. Plus volanul cu padele si scaunele incalzite, printre altele.

Vopseaua metalizata, airbag-urile laterale spate, afisajul pe parbriz, difuzoarele de la Canton si celebra suspensie adaptativa DCC se numara, de cealalta parte, printre dotarile optionale ale mult anticipatei masini.

Skoda Octavia Sportline

Skoda Octavia Sportline

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2021