Daca n-ai bani de RS, asta-i masina ta. Skoda lanseaza noua Octavia Sportline cu design sportiv si pana la 204 CAI sub capota

Daca n-ai bani de RS, asta-i masina ta. Skoda lanseaza noua Octavia Sportline cu design sportiv si pana la 204 CAI sub capota
  • Daca n-ai bani de RS, asta-i masina ta
  • Skoda lanseaza noua Octavia Sportline cu design sportiv si pana la 204 CAI sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu suspensia adaptativa DCC disponibila - ce este drept, doar in mod optional.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, inca din ultima parte a toamnei anului 2019, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Skoda sub denumirea de Octavia se vinde, la momentul de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care clientii le au la dispozitie, chiar zilele acestea, se numara si o varianta de performanta RS, disponibila in schimbul unui pret deloc neglijabil: de 32.112 euro pe piata din Romania.

A doua jumatate a saptamanii curente marcheaza lansarea unei alternative pentru persoanele care-si doresc, dar nu isi permit masina echipata cu un motor turbo de doi litri si aproximativ 245 de cai.

Skoda Octavia Sportline

Skoda Octavia Sportline

Este vorba, mai precis, despre noua versiune de echipare Skoda Octavia Sportline, care se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate restilizate pentru un plus de sportivitate. Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu eleronul subtil pentru portbagaj si jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch, aceeasi varianta proaspat dezvaluita pregatind cateva surprize si la nivel de interior, unde clientii vor descoperi si scaune cu tetiere integrate.

Sub capota, respectiva masina a pregatit o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, dar si sisteme de propulsie mild si plug-in hybrid sau chiar o unitate care ruleaza pe gaz natural comprimat.

Livrarea puterii maxime, care variaza intre 115 si 204 cai, potrivit primelor detalii si informatii oficiale date publicitatii, se face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti. Dotarea disponibila cuprinde inclusiv cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, suspensie adaptativa DCC cu 15 setari diferite si nenumarate sisteme de siguranta activa si pasiva - precum Collision Avoidance Assist ori airbag central pentru sofer si pasagerul din dreapta.

Skoda Octavia Sportline

Skoda Octavia Sportline

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2021