Daca nu vrei s-auzi de diesel, asta e masina ta. Cat costa in Romania noua varianta cu motor pe benzina

Daca nu vrei s-auzi de diesel, asta e masina ta. Cat costa in Romania noua varianta cu motor pe benzina
  • Daca nu vrei s-auzi de diesel, asta e masina ta
  • Cat costa in Romania noua varianta cu motor pe benzina
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 21 de inch si blocuri optice cu tehnologie LED.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani, chiar la inceputul verii lui 2018, prima generatie a masinii comercializate in lume sub denumirea de Audi Q8 este oferita zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste inclusiv o varianta de performanta SQ8 TDI - pe care clientii o pot comanda, mai nou, si in compania unui motor pe benzina.

Pe piata din Romania, lista de preturi a germanului vandut sub numele de SQ8 TFSI incepe de la putin peste 106.000 de euro, printre echipamentele standard facandu-si loc si scaunele (fata) cu functie de incalzire, jantele din aliaj pe 21 de inch ori blocurile optice cu tehnologie LED.

Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI

Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI

Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI

Seria vestilor bune continua, cel putin in cazul de fata, cu o tapiterie realizata din piele si alcantara, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii, senzori de parcare fata si spate, instalatie audio cu zece difuzoare si subwoofer, instrumente de bord digitale, volan multifunctional cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, directie integrala etc. Vopseaua metalizata, jantele de dimensiuni mai mari...

... tapiteria din piele Valcona cu detalii sub forma de carouri, dar si franele carbon-ceramice, scaunele cu functie de ventilatie si masaj, afisajul pe parbriz, asistentul pentru vederea pe timp de noapte, farurile Matrix HD sau trapa panoramica sunt optionala, alaturi de alte cateva dotari.

Sub capota, noua versiune de motorizare Audi SQ8 TFSI gazduieste o unitate V8 bi-turbo de patru litri si 507 CP, capabila sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h in doar 4.1 secunde - multumita inclusiv sistemului de tractiune integrala quattro, disponibil la randul lui in standard. Viteza maxima este limitata, in schimb, la 250 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant nu depaseste 12.1 litri de benzina la 100 km.

Intr-o formula tehnica identica, cu motor V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 507 CP, pe benzina, poate fi comandata si varianta SQ7 TDI, respectiva masina pornind pe piata din Romania de la 95.376 de euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI

Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI

Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Audi SQ7 TFSI si Audi SQ8 TFSI
mai multe