Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de sapte inch - conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece saptamani - inca de la sfarsitul lunii lui iunie, noua Honda HR-V are, incepand de azi, si un pret de pornire. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte ca anul 2022 sa devina istorie, respectiva gama isi va intampina clientii alaturi de o nota de plata sinonima cu o suma minima de circa 23.650 de dolari.

Honda HR-V - Versiunea americana

Honda HR-V - Versiunea americana

Comercializata sub indicativul LX, versiunea de baza a modelului conceput pentru a concura impotriva unor rivali ca Volkswagen Taos ofera - fara costuri suplimentare, si o pereche de faruri cu LED. Plus un set de jante pe 17 inch, un ecran central cu o diagonala de sapte inch, camera pentru marsarier, dar si iluminare ambientala, si o instalatie audio in patru boxe, si cruise control adaptiv, un volan multifunctional in trei spite, climatizare cu reglare automata, franare autonoma de urgenta etc.

Sub capota, cumparatorii vor fi nevoiti sa se multumeasca doar cu un singur motor - de propulsia autoturismului japonez urmand a se ocupa, indiferent de varianta de echipare aleasa, un benzinar aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.996 de centimetri cubi. Proiectat pentru a livra rotilor - exclusiv prin intermediul unei cutii cu variatie continua, o putere maxima de aproximativ 158 de cai.

Honda HR-V - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Honda HR-V - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2022