Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 30.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite sub numele de DS4 a revenit de curand, chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au publicat peste 130 de imagini proaspete cu interiorul si exteriorul hatchback-ului proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A3, BMW Seria 1 sau Mercedes A-Class, daca mai trebuia cumva precizat.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 29.900 de euro, respectiva solutie cuprinde inclusiv o grila frontala supradimensionata, aflata in contrast total cu farurile inguste.

DS4 - Galerie Foto

DS4 - Galerie Foto

Reteta specifica departamentului exterior continua cu diferite detalii proeminente, plus jante cu diametrul de pana la 20 de inch la nivelul profilului lateral, in timp ce stopurile unite cu o banda cromata sauneagra reprezinta principala atractie a partii posterioare. De cealalta parte a portierelor, la interior, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite sub numele de DS4 dispune si de instrumente de bord digitale, dar si de un display de 10 inch pentru sistemul de infotainment.

Sub capota, daca mai trebuia cumva precizat, hatchback-ul proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A3, BMW Seria 1 sau Mercedes A-Class a pregatit motorizari extrem de variate..

Lista cu optiuni debuteaza cu un benzinar turbo in trei cilindri, de 1.2 litri si undeva in jurul a 130 de cai putere, amatorii de propulsoare pe benzina avand la dispozitie inclusiv un 1.6 PureTech cu 180 sau chiar 225 de cai putere. Respectiva propunere mai cuprinde, inca de la momentul lansarii oficiale, si un diesel de 1.5 litri, la randul lui cu 130 de cai putere, dar si un 1.6 PureTech cu 180 de cai putere, in combinatie cu un motor electric de 110 cai putere pentru un total de 225 de cai putere.

DS4 - Galerie Foto

DS4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze DS4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2021