Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta. Cum arata in REALITATE

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta. Cum arata in REALITATE
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta
  • Cum arata in REALITATE
  • scaune cu diferite functii de confort
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa primele exemplare ar trebui sa ajunga pe strazile Europei chiar inainte de sfarsitul anului 2021.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva zile - cu ocazia faimosului Festival al Vitezei de la Goodwood, versiunea Shooting Brake a noului Genesis G70 Facelift stie cu siguranta - fara niciun fel de dubiu, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior spre interior, masina proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW Seria 3 Touring iese numaidecat in evidenta prin farurile duble cu LED si grila de dimensiuni generoase a radiatorului.

Reteta specifica departamentului vizual continua cu mai multe detalii proeminente la nivelul profilului lateral o pereche de stopuri duble, la randul lor cu tehnologie LED, printre multe altele.

Asa cum era de asteptat, versiunea Shooting Brake a noului Genesis G70 Facelift se mai bucura, de aceasta data de cealalta parte a portierelor, si de instrumente de bord digitale si configurabile, de un display urias pentru sistemul de infotainment de ultima generatie, tapiterie din piele si cusaturi sub forma de carouri. Totodata, masina proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW Seria 3 Touring mai propune si scaune cu diferite functii de confort etc.

Sub capota, propulsia va fi asigurata - aparent, de doua motorizari, ambele cu cate patru cilindri in linie - dupa cum urmeaza: un benzinar cu capacitatea de doi litri, respectiv un diesel de 2.2 litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2021