Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor a fost programat pentru cea de-a doua jumatate a anului 2021, insa preturile de pornire nu reprezinta decat un mister.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape opt luni, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub denumirea de Genesis G70 este doar unul dintre produsele pe care divizia de lux a companiei Hyundai le va comercializa - incepand chiar din aceasta vara - si pe piata din Europa. Proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, respectiva masina a primit in cursul zilei de astazi o a doua versiune de caroserie.

Oferit exclusiv clientilor de pe Batranul Continent, noul model G70 Shooting Brake masoara aproape 4.7 metri in lungime, pe cand valoarea specifica ampatamentului depaseste 2.800 de milimetri - potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Genesis G70 Shooting Brake

In ceea ce priveste departamentului estetic, varianta break a gamei cunoscute sub denumirea de Genesis G70 se remarca numaidecat prin blocurile optice duble - cu LED - si grila supradimensionata a radiatorului. Aceeasi masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring, dar si Mercedes C-Class T-Modell scoate la iveala inclusiv o evacuare dubla si un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite.

La interior, noul model G70 Shooting Brake a pregatit doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, plus o tapiterie din piele cu detalii realizate sub forma de carouri, scaune fata cu functie de incalzire si ventilatie s.a.m.d.

Sub capota, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub denumirea de Genesis G70 a pregatit - cel putin in versiunea de caroserie break - doua motorizari mari si late. Intr-o alta ordine de idei, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring si Mercedes C-Class T-Modell va veni in Europa atat alaturi de un benzinar turbo de doi litri, cat si impreuna cu un diesel de 2.2 litri, promite divizia de lux a companiei Hyundai.

Genesis G70 Shooting Brake

Genesis G70 Shooting Brake

Genesis G70 Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Genesis G70 Shooting Brake
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2021