Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta. Galerie FOTO completa

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta. Galerie FOTO completa
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina ta
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri - pe benzina, lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 240 de cai si 353 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un an, inca din prima parte a toamnei lui 2020, cea mai recenta iteratie a masinii cunoscute si comercializate sub denumirea (de) Genesis G70 se vinde in clipa de fata - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia potentialilor cumparatori si clienti se regaseste- mai nou, si o varianta Shooting Brake.

Gandita special pentru a concura impotriva unor game si produse precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring si, daca mai trebuia cumva precizat, Mercedes C-Class T-Modell, respectiva creatie a revenit - recent, in lumina intensa a reflectoarelor, cu conducerea companiei producatoare oferind zeci de fotografii si imagini proaspete odata cu lansarea din Australia.

Genesis G70 Shooting Brake - Galerie Foto

Genesis G70 Shooting Brake - Galerie Foto

Genesis G70 Shooting Brake - Galerie Foto

Acompaniata de o nota de plata sinonima - la cursul (de schimb) actual, cu suma de 49.931 de euro, noua versiune Genesis G70 Shooting Brake iese numaidecat in evidenta prin blocurile optice duble, lista atractiilor exterioare continuand cu o grila frontala de dimensiuni generoase, praguri laterale proeminente si evacuarea dubla de la nivelul spoilerului spate. Insotite de jante pe 19 inch.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, varianta proiectata pentru a lupta cu Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring si Mercedes C-Class T-Modell, printre altele, ofera si instrumente de bord digitale - cu mod de afisare 3D, o tapiterie din piele Nappa cu unele detalii realizate sub forma de carouri, scaune incalzite si ventilate, un display central cu diagonala de 10.25 inch etc.

Reteta caracteristica noului Genesis G70 Shooting Brake continua cu o gama de motorizari compusa - in Australia, dintr-o singura optiune. Este vorba - mai precis, despre un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si, totodata, o capacitate de doi litri, ce lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 240 de cai si 353 de Newton-Metri.

Genesis G70 Shooting Brake - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Genesis G70 Shooting Brake - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2021