Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Compania producatoare publica noi fotografii oficiale

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Compania producatoare publica noi fotografii oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta
  • Compania producatoare publica noi fotografii oficiale
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv trapa panoramica si tapiterie din piele, insa clientii vor putea opta, contracost, si pentru instrumente de bord digitale sau scaune fata cu functie de masaj.

Lansata de curand si pe piata din Australia, cea mai recenta iteratie a masinii cunoscute sub numele de Genesis G80 revine in atentia publicului larg. Oficialii diviziei de lux ai companiei Hyundai au publicat noi imagini de la exteriorul berlinei cu alura de fastback - ce are ca rivali principali atat trioul format din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, cat si produse precum Jaguar XE sau Lexus GS.

Finisata intr-o nuanta clasica de alb, caroseria urmatorului exemplar lasa la vedere toate imbunatatirile pregatite de specialistii departamentului de design, blocurile optice duble, dar si linia alungita a plafonului sau portbagajul cu eleron integrat fiind printre detaliile care atrag inca de la prima vedere.

Aceeasi reteta de la exterior mai cuprinde, in plus, si o grila supradimensionata a radiatorului sau ornamente cromate pentru aripile fata, in timp ce meniul interior impresioneaza in special prin display-ul tactil de 14.5 inch destinat sistemului de infotainment. Ce este drept, nici tapiteria din piele Nappa, scaunele fata cu masaj sau instrumentele de bord digitale, toate optionale, nu vor trece neremarcate.

Sub capota, versiunea imbunatatita a masinii comercializate de Genesis sub denumirea de G80 a pregatit doua motoare supraalimentate pe benzina, ambele oferite alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte: un I4 turbo de 2.5 litri si 300 de cai putere, respectiv un V6 twin-turbo de 3.5 litri si 375 de cai putere.

Genesis G80 - Poze noi

Genesis G80 - Poze noi

Genesis G80 - Poze noi

Genesis G80 - Poze noi

Genesis G80 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Genesis G80 - Poze noi
mai multe