Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de Volkswagen, asta-i masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus senzori de parcare spate.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub numele de Nissan Qashqai a fost lansata de curand, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 22.990 de euro, conform informatiilor publicate pe site-ul importatorului local.

In configuratia de baza, noua masina ar trebui sa ofere un benzinar electrificat de 1.3 litri si 138 de cai putere, respectiva motorizare 1.3 DiG-T cu patru cilindri in linie si tehnologie mild-hybrid pe numai 12V fiind disponibila si intr-o varianta cu circa 156 de cai putere.

Nissan Qashqai - Galerie foto

Nissan Qashqai - Galerie foto

Nissan Qashqai - Galerie foto

Cea mai recenta generatie a gamei cunoscute publicului larg sub denumirea de Nissan Qashqai a pregatit clientilor doua optiuni diferite la nivel de transmisie, atat o cutie manuala cu sase rapoarte, cat si o unitate automata de tip CVT. Aceasta din urma beneficiaza, in mod optional, si un sistem de tractiune integrala.

Lista cu propulsoare a noii masini va fi completata, in viitorul apropiat, din 2022, cu o versiune e-POWER, insotita de un motor electric cu aproximativ 187 de cai putere si un benzinar de 1.5 litri folosit exclusiv pe post de generator, daca mai trebuia cumva precizat.

Reteta specifica celei mai recente generatii a gamei comercializate sub numele de Nissan Qashqai cuprinde inclusiv cinci niveluri diferite de echipare. Meniul de baza Visia aduce cu sine si lumini de zi, plus faruri cu LED, jante din otel pe 17 inch, senzori de parcare spate sau aer conditionat cu reglare manuala, aparent.

Nissan Qashqai - Galerie foto

Nissan Qashqai - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Nissan Qashqai - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2021