Dacia a lansat in Romania masina asteptata de toata lumea. Cum arata si cat costa noul Duster Pick-Up

Dacia a lansat in Romania masina asteptata de toata lumea. Cum arata si cat costa noul Duster Pick-Up
  • Dacia a lansat in Romania masina asteptata de toata lumea
  • Cum arata si cat costa noul Duster Pick-Up
Distribuie pe Facebook

Sub capota mult anticipatei camionete se ascunde o motorizare diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, care livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 115 cai putere.

Dacia continua seria lansarilor spectaculoase si, la doar cateva zile de la debutul noilor Logan, Sandero si Sandero Stepway, respectiv variantei de productie a conceptului cu propulsie electrica Spring, prezinta oficial masina asteptata de toata lumea: Duster Pick-Up. Dezvoltata alaturi de specialistii de la Romturingia si disponibila inclusiv publicului larg, aceasta are o sarcină utila de 500 de kilograme.

Dacia Duster Pick-Up

Sub capota, dupa cum precizam inclusiv anterior, mult anticipata camioneta ofera exclusiv o motorizare diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, ce livreaza ambelor punti undeva in jurul a 115 cai putere.

Fisa tehnica a masinii asteptate de toata lumea continua cu un cuplu maxim de 260 de Nm si o cutie manuala in sase rapoarte, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii. Totodata, oficialii Dacia mai precizeaza ca noul Duster Pick-Up vine cu un consum mediu de carburant de 4.93 litri la 100 de kilometri, dar si cu o bena lunga de 1.650 de milimetri, al carei volum util se ridica la aproximativ 1.000 de litri.

Programata sa ajunga in showroom-urile din Romania la data de 22 octombrie, la un pret de 22.546 de euro, mult anticipata camioneta se bucura in standard de patru airbag-uri, ABS, ESP, jante din aliaj pe 16 inch s.a.m.d.

Dacia Duster Pick-Up

Dacia Duster Pick-Up

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2020