Dacia Duster - cu sigla Renault si cu facelift, pentru piata din Rusia

Dacia Duster - cu sigla Renault si cu facelift, pentru piata din Rusia
Incepand cu anul viitor, Renault a anuntat ca Dacia Duster nu va mai fi produsa doar in Romania, ci si in Rusia. Aceasta se va numi Renault Duster si va avea cateva modificari estetice. In principal acestea vor include elemente cromate, cum ar fi grila frontala, elemente de pe portbagaj si stergatorul spate. Crom, crom si iar crom pentru primul crossover romanesc... I se potriveste oare?
Distribuie pe Facebook

SUV-ul romanesc Dacia Duster va fi produs de Renault si in Rusia de la sfarsitul anului viitor, a anuntat, miercuri, grupul francez in cadrul salonului auto de la Moscova, transmite Mediafax. Alaturi de Duster, Renault va produce in Rusia modelele Fluence si Megane.

In Rusia vor fi asamblate kit-uri complete ale Duster (complete knock down - CKD), se arata intr-un comunicat al producatorului francez. Duster este produs acum la uzinele Dacia din Romania.
In plus, Renault va produce in Rusia si modelele automate ale Logan, Sandero si Sandero Stepway prin asamblarea de kit-uri CKD.
La uzina Avtoframos, care apartine Renault, sunt produse modelele Logan si Sandero. Capacitatea fabricii a fost dublata, in 2010, la 160.000 de masini anual.

In afara Rusiei, Renault intentioneaza sa constriasca Duster si in Maroc, India, Brazilia sau Columbia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 August 2010