Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Galerie foto completa

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Galerie foto completa
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean - pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la circa 30.800 de dolari.

Anuntata in urma cu mai bine de 12 saptamani, la jumatatea lunii martie, prima Integra din ultimii 16 ani a revenit de curand - pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Excplicatia: conducerea companiei Acura a publicat zeci de fotografii proaspete - unele de la interior, altele cu exteriorul, ale masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Subaru WRX ori Hyundai Elantra N.

Disponibila in schimbul unei sume care incepe de la 30.800 de dolari - asa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, noua reteta se remarca, la exterior, in special prin contrastul dintre partea frontala alungita si spatele scurtat, numeroase priviri urmand sa atraga insa si pragurile laterale proeminente ori farurile JewelEye cu tehnologie LED.

Acura Integra - Galerie foto

Acura Integra - Galerie foto

Acura Integra - Galerie foto

Conceputa pentru a concura pentru a concura impotriva unor masini precum Subaru WRX ori Hyundai Elantra N, aceeasi proaspat lansata Acura Integra se va mai putea lauda cumparatorilor - daca mai trebuia cumva mentionat, si cu lumini de zi Chicane, si cu jante din aliaj cu un diametru de pana la 19 inch. Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici stopurile orizontale ori evacuarea dubla.

In cabina - departe de privirile curiosilor, noua reteta va pune la dispozitia viitorilor sai clienti si un display central cu diagonala de pana la noua inch, si instrumente de bord digitale si configurabile, afisaj pe parbriz, instalatie audio cu 16 difuzoare de la ELS Studio, scaune multifunctionale, incarcare wireless a telefonului mobil, Android Auto si Apple CarPlay.

Sub capota - in compartimentul motor, masina gandita pentru a concura impotriva unor nume precum Subaru WRX ori Hyundai Elantra N gazduieste un benzinar cu o capacitate de 1.5 litri, in patru cilindri, si aproximativ 200 de cai. Aceeasi Integra se mai bucura - conform Acura, si de o transmisie manuale cu sase rapoarte si functie Rev Match Control, rezervata variantei de top, celelalte versiuni oferind o cutie CVT, aparent.

Acura Integra - Galerie foto

Acura Integra - Galerie foto

Acura Integra - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Acura Integra - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2022