Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are motor turbo cu 300 de cai pe puntea fata

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are motor turbo cu 300 de cai pe puntea fata
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina are motor turbo cu 300 de cai pe puntea fata
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full-LED, plus cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, chiar in prima parte a anului 2020, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de SEAT Leon se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, zilele acestea, la dispozitia clientilor se numara, deloc surprinzator, si o varianta de performanta Cupra, disponibila si in compania unui motor 2.0 TSI.

Comercializata, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 41.000 de euro, respectiva reteta se traduce printr-un total de 300 de cai si undeva in jurul a 400 Nm livrat exclusiv rotilor aflate pe puntea fata.

Cupra Leon - Galerie foto

Cupra Leon - Galerie foto

O cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza fisa tehnica a versiunii de performanta pe nume Cupra Leon, varianta in cauza reusind astfel sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 5.7 secunde. Si mai impresionanta este insa valoarea din dreptul vitezei maxime, de aproximativ 250 km/h, potrivit primelor informatii si detalii oferite de compania producatoare.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, reteta oferita in schimbul unei sume minime de 41.056 euro cuprinde inclusiv faruri Full LED, plus navigatie cu display tactil de 12 inch.

Totodata, aceeasi versiune de performanta Cupra a noului SEAT Leon mai dispune si de spoilere agresiv stilizate, jante pe 19" si instrumente de bord digitale. Varianta respectiva beneficiaza, mai mult decat atat, si de volan multifunctional in trei spite, de scaune cu suport lateral marit, instalatie de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, sistem audio cu sapte difuzoare in dotare, iluminare ambientala etc.

Cupra Leon - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Cupra Leon - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2021