Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane. Cum arata in realitate

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane. Cum arata in realitate
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata din stofa si piele sintetica.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 60 de zile - la jumatatea anului 2022, noul Mercedes GLC X254 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior spre interior, modelul conceput pentru a concura impotriva actualelor Alfa Romeo Stelvio, Audi Q5, BMW X3, Jaguar F-Pace, Lexus NX si Porsche Macan - daca mai trebuia precizat, se remarca in special prin formele extrem de atragatoare ale caroseriei, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si displayurile masive, de 12.3 si 11.9 inch, de la nivel de cabina.

Mercedes GLC

Mercedes GLC

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la 56.580 de euro, asa cum mentionam, de altfel, si anterior, respectiva creatie se mai poate lauda, in standard ori optional, si cu faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus jante cu diametrul de pana la 20 de inch, tapiterie realizata din piele fina - tip Nappa, scaune actionate electric, echipate cu functii de incalzire, de racire, masaj si, nu in ultimul rand, memorare a pozitiei, bancheta cu incalzire, camera de 360 de grade, navigatie cu realitate augmentata etc.

Acelasi Mercedes GLC X254 a mai pregatit - mai mult sau mai putin surprinzator, si o gama de motorizari compusa exclusiv din unitati in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri si tehnologie MHEV pe 48 de volti. Marea batalie pentru cumparatori se da, la momentul actual, intre o versiune 200 4Matic sinonima cu 204 CP, o varianta 220 d 4Matic de 197 CP si o savoare 300 4Matic insotita de o herghelie cu 258 CP - cu fiecare dintre aromele disponibile urmand sa puna la dispozitia persoanei de la volan, pentru cateva secunde, un boost de 23 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (110) Poze Mercedes GLC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 August 2022