Este sfarsitul unei ere. Ultimul Volkswagen cu motor V8 diesel iese din productia de serie

Este sfarsitul unei ere. Ultimul Volkswagen cu motor V8 diesel iese din productia de serie
  • Ultimul Volkswagen cu motor V8 diesel iese din productia de serie
  • Un model oferit in numai 400 de exemplare marcheaza evenimentul respectiv
Distribuie pe Facebook

Un model oferit in numai 400 de exemplare, fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de peste 104.000 euro, marcheaza evenimentul respectiv.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de doi ani, chiar in prima parte a primaverii lui 2018, cel de-al treilea Volkswagen Touareg din istorie se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni de motorizare. Printre sistemele de propulsie oferite clientilor se afla inclusiv o varianta V8 TDI, cu motor de patru litri si 421 de cai putere.

Oferit spre comercializare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 82.140 de euro, respectivul model - care are nevoie de doar 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora - se apropie cu pasi repezi de finalul carierei sale, potrivit ultimelor informatii.

Pentru a marca sfarsitul versiunii V8 TDI, Volkswagen a pregatit o varianta extrem de speciala, botezata sugestiv V8 Last Edition. Destinata exclusiv cumparatorilor din Germania, in numai 400 de exemplare, varianta cu pricina are la baza nivelul de echipare R-Line, astfel ca se remarca imediat datorita spoilerelor agresiv stilizate.

Meniul exterior specific respectivului model cotinua cu patru jante din aliaj, fiecare cu diametrul de 21 inch, si mai multe ornamente finisate in negru, pe cand display-ul central de 15 inch - cu functie touchscreen - reprezinta principalul punct de atractie de la interior.

Cu un pret care porneste de la... 104.361 de euro, noul Touareg V8 Last Edition ocupa un loc fruntas in topul celor mai scumpe Volkswagen-uri lansate vreodata. Daca acest aspect nu reprezinta niciun fel de problema, incheiem prin a preciza ca startul precomenzilor a fost programat pentru lunea viitoare, respectiv 17 august.

Volkswagen Touareg V8 Last Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe