Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Divizia din China a americanilor de la General Motors au publicat astazi primele detalii ale noului Baojun RS-3
  • Modelul comercializat exclusiv pe piata chinezeasca ofera sub capota un benzinar aspirat de 1.5 litri si 105 cai putere
  • Reteta crossover-ului de clasa subcompacta scoate la iveala un design exterior atipic si o dotare interioara interesanta
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficiale, preturile de vanzare pornesc de la (echivalentul a) putin peste 9.150 de euro si pot ajunge pana la aproape 11.450 de euro.

Divizia din China a celebrului grup american General Motors a publicat la mijlocul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale referitoare la noul model Baojun RS-3, un crossover de clasa subcompacta care face Dacia Duster sa para din secolul trecut.

Oferita la vanzare in schimbul unor sume care variaza intre (echivalentul a) putin peste 9.150 de euro si aproape 11.450 de euro, masina comercializata exclusiv pe piata chinezeasca vine cu un design atipic la nivel de exterior, cu o parte frontala a la Hyundai Santa Fe.

In ceea ce priveste departamentul interior, imaginile date astazi publicitatii scot la iveala cateva detalii extrem de interesante, precum volanul multifunctional cu parte inferioara plata, accentele si cusaturile portocalii care insotesc o tapiterie din piele neagra si nu numai.

Aceleasi imagini din cabina noului RS-3 mai sugereaza si ca masina comercializata exclusiv pe piata chinezeasca vine cu cateva dotari care lipsesc in mod normal de pe masinile din aceasta gama de pret, inclusiv instrumente de bord digitale si trapa panoramica electrica.

Revenind la informatiile publicate la mijlocul saptamanii de oficialii diviziei din China a celebrului grup american General Motors, crossover-ul de clasa subcompacta prezentat astazi masoara 4.305 milimetri in lungime si are un ampatament de 2.550 mm.

Sub capota, propulsia este asigurata de un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, care dezvolta undeva in jurul a 105 cai putere - livrati rotilor fie de o cutia manuala cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei transmisii automate cu variatie continua (CVT).

Baojun RS-3

Baojun RS-3

Baojun RS-3

Baojun RS-3

Baojun RS-3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Baojun RS-3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2019