Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color

Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
  • Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea
  • Are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele fata cu functie de ventilatie. Sau bancheta spate incalzita - printre altele.

Celebrul producator american de automobile Ford a publicat - la finalul saptamanii curente, primele fotografii si informatii ale noului Everest. Asamblat pe arhitectura ultimei generatii a camionetei vandute sub denumirea de Ranger, respectivul model se remarca printr-un design familiar - farurile stilizate sub forma literei C si dotate cu matrice de LED-uri, evident, deschizand lista atractiilor principale.

Ford Everest

Ford Everest

Ford Everest

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu capota atent sculptata a motorului, aripile proeminente si stopurile unite cu o banda neiluminata, in timp ce - la interior, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune cuprinde inclusiv un set de doua display-uri color. Unul destinat instrumentelor de bord digitale, celalalt sistemului de infotainment, daca mai trebuia precizat.

Asa cum mentionam si anterior - in randurile de mai sus, noul Everest a primit, din partea specialistilor companiei Ford, si o pereche de scaune cu functie de ventilatie - pe de-o parte, si o bancheta spate incalzita, pe de alta parte. Respectivul SUV nu duce insa nici lipsa instalatiei audio de inalta fidelitate de la B&O, clientii urmand sa aiba la dispozitie si un numar de noua airbag-uri, ACC, AEB si asa mai departe.

In plan tehnic - exceptand platforma imprumutata de la Ranger, reteta disponibila continua cu un motor diesel in patru cilindri, de doi litri, cu una sau doua turbine in dotare. Propunerea americanilor cuprinde inclusiv un V6 turbodiesel de trei litri si un benzinar turbo in patru cilindri, de 2.3 litri, livrarea valorilor maxime facandu-se si catre ambele punti, printr-un sistem de tractiune integrala.

Ford Everest

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Ford Everest
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2022