FORD BRONCO se intoarce! Dovada ca NOUL MODEL este unul dintre cele mai capabile off-roadere din lume

FORD BRONCO se intoarce! Dovada ca NOUL MODEL este unul dintre cele mai capabile off-roadere din lume
  • Cat de capabil este noul FORD BRONCO atunci cand vine vorba despre rularea in off-road?
  • Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video
Distribuie pe Facebook

Cat de capabil este noul FORD BRONCO atunci cand vine vorba despre rularea in off-road? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, care surprinde in actiune modelul anuntat la mijlocul lunii trecute.

Lansat oficial in urma cu mai bine de trei saptamani, dupa o asteptare de aproape doua decenii si jumatate, noul FORD BRONCO este construit pe aceeasi platforma precum actuala camioneta Ranger si ofera o garda la sol de 29.4 centimetri, dupa cum precizam inclusiv anterior. Disponibil la vanzare in schimbul unei sume care porneste de la doar 28.500 de dolari, cu primele exemplare programate sa ajunga in showroom-uri abia in primavara lui 2021, modelul prezentat la mijlocul lunii iulie isi va intampina - cel putin initial - clientii alaturi de numai doua motorizari, ambele pe benzina.

Pentru inceput, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.3 litri dezvolta o putere maxima de 270 CP, persoanele nemultumite insa de specificatiile anterior mentionate putand opta, in schimb, pentru un V6 cu doua turbine, de 2.7 litri si aproximativ 310 CP. Doua optiuni diferite vor intampina, de altfel, potentialii cumparatori si la nivel de transmisie, unde marea batalie se va da intre o manuala cu sapte rapoarte si o automata cu zece.

In cazul in care chiar mai era nevoie de o asemenea precizare, noul FORD BRONCO se bucura in standard, fara ca viitorul client sa plateasca vreun ban in plus, de un sistem de tractiune integrala - iar, la cerere, poate fi echipat inclusiv cu anvelope de 35 de inch, inca din fabrica. Asadar, nu este deloc de mirare ca intreaga planeta se intreaba, fara oprire si extrem de nerabdatoare sa afle raspunsul, cum se descurca oare in off-road modelul anuntat la mijlocul lunii trecute, gandit pentru a concura cu Jeep Wrangler.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020