Frankfurt Motor Show 2011: Noul Audi S8 intra in scena!

Frankfurt Motor Show 2011: Noul Audi S8 intra in scena!
Astazi pare a fi o zi istorica pentru germanii de la Audi. Constructorul din Ingolstadt a dezvaluit pana acum versiunile de performanta ale automobilelor A6 si A7 Sportback, insa ziua modelelor 'S' nu a luat sfarsit. Nu inainte de a face cunostinta cu mult-asteptatul Audi S8, ce urmeaza a debuta in premiera mondiala luna viitoare, la Frankfurt Motor Show 2011.
Distribuie pe Facebook

Anticipata de numeroase fotografii spion si zvonuri mai mult sau mai putin oficiale, versiunea de performanta a limuzinei germane A8 va ocupa un binemeritat loc in standul constructorului de la Frankfurt Motor Show 2011, unde va debuta alaturi de recent lansatele Audi S6 si S7 Sportback.

Frankfurt Motor Show 2011: Noul Audi S8 intra in scena!

Asemeni celor doua impresionante modele mentionate putin mai sus, ultima generatie a super-limuzinei Audi S8 va ascunde sub capota acelasi nou V8 twin-turbo de 4.0 litri, modificat insa pentru a dezvolta pana la 520 cai putere si 650 Nm - cuplu disponibil intre 1.700 si 5.500 rpm. Performantele? Bucurandu-se de prezenta unei cutii automate in opt trepte, ce transmite intreaga putere catre toate cele patru roti, performantul model din Ingolstadt va accelera de la 0 la 100 km/h in numai 4.2 secunde! Viteza maxima va ramane in continuare limitata la 250 km/h, in timp ce consumul de carburant se va situa in jurul valorii de 13.2 litri la 100 de kilometri.

Frankfurt Motor Show 2011: Noul Audi S8 intra in scena!

Pe langa performantele notabile, noul Audi S8 da dovada si de o atentie remarcabila la detalii. Mai exact, limuzina germana - ce masoara nu mai putin de 5.15 metri in lungime, iese in evidenta inca de la prima aparitie, multumita in special grilei frontale cromate, ce numara opt lamele duble pozitionate orizontal. De asemenea, partea inferioara a spoilerelor a primit un nou design, in timp ce sistemul de evacuare se bucura acum de prezenta a patru tobe de esapament. Concluzia? Desi modificarile au fost pastrate la un nivel minim, rezultatul final este de-a dreptul impresionant.

Frankfurt Motor Show 2011: Noul Audi S8 intra in scena!

Asa cum precizam anterior, ultima generatie a limuzinei germane Audi S8 va debuta peste aproximativ doua saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noul Audi S8
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2011