Gata cu asteptarea: ACEASTA este noua Skoda Octavia 4!

Gata cu asteptarea: ACEASTA este noua Skoda Octavia 4!
  • Prima poza cu Octavia 4 a ajuns pe internet
  • Noua masina a cehilor prezinta un design familiar
  • Lansarea oficiala va avea loc luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a masinii cehe a ajuns mai devreme pe internet. Cu exact trei saptamani inaintea prezentarii oficiale!

La doar cateva zile dupa ce Skoda a publicat data lansarii noii Octavia 4, urmatoarea generatie a masinii cehe a dat buzna pe internet, complet necamuflata. 'Sustrasa' aparent din configurator, imaginea care face orele acestea inconjurul planetei surprinde caroseria intr-o ipostaza...

... care ne permite sa studiem atat partea frontala, cat si profilul lateral. Prima impresie: controversatele faruri duble au disparut din peisaj!

Intr-o alta ordine de idei, noua Octavia 4 mizeaza pe un design familiar, cu elemente imprumutate atat de la proaspat lansata Skoda Scala din istorie, cat si de la versiunea imbunatatita a actualului Superb. Pe scurt, masina cehilor se anunta o prezenta eleganta si sportiva, cel putin in configuratia data.

Pentru moment, cadrele interioare lipsesc din peisaj, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza cum va sta treaba aici. Mai ales dupa...

... fotografiile spion din luna iulie, care surprindeau o plansa de bord cu influente de Skoda Scala, din nou. Drept urmare, mult anticipata Octavia 4 va intra in randul modelelor cu display-ul sistemului de infotainment pozitionat la acelasi nivel cu instrumentele de bord, pentru o mai buna vizibilitate.

Construita la randul ei pe platforma MQB, urmatoarea generatie a masinii cehe ar putea oferi si motorizari hibrid. Pe langa celebrele TSI-uri si TDI-uri.

Toate informatiile cu privire la noua Octavia 4 ar trebui sa ajunga la public peste exact trei saptamani, in cursul zilei de luni, 11 noiembrie. Pana atunci, Volkswagen ne va mai indulci asteptarea cu primele materiale referitoare la viitorul Golf 8, a carei premiera mondiala va avea loc pe 24... octombrie.

Skoda Octavia 4 - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2019