Gata cu secretele: noul BMW Z4 a pozat complet necamuflat. Uite cum arata "jumatatea" Toyotei Supra

Gata cu secretele: noul BMW Z4 a pozat complet necamuflat. Uite cum arata "jumatatea" Toyotei Supra
  • Mai multe imagini patent deconspira design-ul noului BMW Z4
  • Automobilul bavarez ar putea debuta chiar vara aceasta
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv o versiune M40i
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al sportivei bavareze cu plafon retractabil ar putea avea loc... chiar vara aceasta, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Si cea mai noua generatie a modelului Renault Megane RS a trecut printr-un episod asemanator in urma cu aproximativ un an. Cu doar cateva saptamani inaintea mult anticipatei lansari, urmatoarea reiteratie a sportivei BMW Z4 a renuntat fortat la toate secretele sale de ordin vizual, "multumita" unor imagini patent care surprind in detaliu caroseria cu doua portiere si plafon retractabil.

Fratele de platforma si propulsie al viitoarei Toyota Supra, automobilul companiei bavareze imprumuta numeroase elemente de design de la conceptul Z4 din 2017, unele usor restilizate, altele ca atare. Partea frontala alungita, prizele de aer de la nivelul aripilor laterale, dar si blocurile optice posterioare sunt numai cateva dintre exemplele si, totodata, argumentele menite sa intareasca afirmatia anterioara.

Nimic nou sub soare despre interiorul generatiei cu numarul trei a sportivei BMW Z4, insa ultima serie de fotografii spion a reusit sa scoata la iveala cateva detalii extrem de interesante cu privire la subiectul respectiv. Inclusiv o configuratie futurista pentru panoul de bord, cu doua display-uri color de dimensiuni generoase - dintre care unul va avea ca rol principal afisarea ceasurilor digitale.

Potrivit celor mai recente informatii oficiale, urmatoarea reiteratie a sportivei bavareze cu plafon retractabil va fi disponibilza la vanzare si intr-o versiune M40i, capabila sa ofere undeva in jurul a 360 - 380 de cai putere. Automobilul cu pricina ar mai putea beneficia, totodata, si de un diferential cu alunecare limitata pentru puntea spate, plus o suspensie echipata cu amortizoare controlate electronic.

BMW Z4 - Imagini patent

BMW Z4 - Imagini patent

BMW Z4 - Imagini patent

BMW Z4 - Imagini patent

BMW Z4 - Imagini patent

BMW Z4 - Imagini patent

Sursa Foto: AutoWeek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Z4 - Imagini patent
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2018