Honda a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala. Cum arata in realitate

Honda a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala. Cum arata in realitate
  • Honda a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister, o alta necunoscuta uriasa constand - mai mult sau mai putin surprinzator, in valoarea caracteristica puterii maxime.

Dezvelita publicului larg in urma cu doar cateva zile, chiar la finalul saptamanii trecute, cea mai recenta generatie a celebrei masini vandute de Honda sub numele de Civic Type R nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate si jantele de dimensiuni generoase, insa nici capota ventilata sau eleronul masiv nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, la inceputul anului viitor, respectiva reteta cuprinde inclusiv o evacuare tripla, detaliilor anterior mentionate alaturandu-li-se, de cealalta parte a portierelor, in cabina, si un volan in trei spite, o tapiterie care imita pielea intoarsa, un sistem multimedia cu display de noua inch, o instalatie audio Bose.

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri. Puterea maxima a celebrei masini cunoscute sub denumirea de Honda Civic Type R nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister, o alta necunoscuta de proportii constand, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, in nota de plata. Revenind la lista certitudinilor, aceasta continua, printre altele, cu o cutie manuala in sase rapoarte, o suspensie sport si frane Brembo.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Honda Civic Type R
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2022