Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic. Cum arata in realitate

Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic. Cum arata in realitate
  • Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor culmineaza cu motorizarea turbo - in patru cilindri, de 1.5 litri si aproximativ 200 de cai.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile - chiar in ultima jumatate a toamnei anului curent, prima versiune sport a noii Honda Civic stie - cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Avand la baza varianta de caroserie Sedan, optiunea cunoscuta sub denumirea Si se remarca numaidecat prin partea frontala agresiv stilizata, insa nici adevarul este ca nici jantele pe 18 inch - cu finisarea mata, evacurea dubla sau eleronul proeminent instalat la nivelul partii posterioare nu vor trece complet neobservate - daca mai trebuia cumva o astfel de precizare, evident.

Honda Civic Si

Honda Civic Si

De cealalta parte a portierelor - in cabina, respectiva reteta debuteaza cu scaunele cu suport lateral marit si tetiere incorporate - insotite de o tapiterie speciala, dar si cusaturi contrastante, seria vestilor bune continuand cu display-ul central de noua inch si instalatie audio cu 12 difuzoare Bose si tehnologie Centerpoint 2, cu ambele oferite in standard - fara costuri suplimentare.

Comercializata la preturi incepand de la putin peste 27.000 de dolari - asa cum precizam si anterior, aceeasi configuratie pe nume Honda Civic Si mai dispune si de o motorizarea turbo - in patru cilindri, de 1.5 litri, cu ~200 de cai. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici transmisia manuala cu sase rapoarte si tehnologia Rev Match Control de pe Type R sau suspensia sport - printre multe altele, insa informatiile si detaliile oficiale cu privire la eventualele performante in linie dreapta nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa - din pacate, la momentul de fata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda Civic Si
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2021