Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic. Cat costa masina cu motor turbo de 200 CP

Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic. Cat costa masina cu motor turbo de 200 CP
  • Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic
  • Cat costa masina cu motor turbo de 200 CP
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch. Plus instalatie audio cu 12 difuzoare Bose.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la sfarsitul lui aprilie, mult anticipata generatie cu numarul 11 a gamei Honda Civic Sedan este disponibila - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta Si, comercializata alaturi de un motor 1.5 turbo de 200 CP.

Honda Civic Si

Honda Civic Si

Anuntata acum mai putin de o saptamana, respectiva masina se vinde la preturi incepand de la o suma de 27.300 de dolari si se lauda cu o lista cu dotari standard extrem de generoasa. Ce cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch si finisare mata, plus instalatie audio cu 12 difuzoare Bose si tehnologie Centerpoint 2, conform ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Reteta specifica versiunii Si a noii Honda Civic Sedan continua cu un display tactil, de aproximativ noua inch, pentru sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, aceeasi varianta comercializata alaturi de un motor 1.5 turbo de 200 CP oferind - fara costuri suplimentare, si scaune sport. Sau pedale din aluminiu - printre altele.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici transmisia manuala cu sase rapoarte si Rev Match Control, spoilerele fata si spate restilizate pentru un plus de agresivitate ori eleronul proeminent pentru portbagaj. Livrate alaturi de multiple elemente finisate in negru, de cusaturi contrastante, detalii sub forma de fagure, suspensie specifica si, in mod optional, o nuanta perlata de portocaliu.

Honda Civic Si

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda Civic Si
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2021