I se va spune si Mercedes-ul saracului. Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP. Cat costa in Romania

I se va spune si Mercedes-ul saracului. Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP. Cat costa in Romania
  • I se va spune si Mercedes-ul saracului
  • Noul model "de lux" al nemtilor ascunde sub capota un motor dCi de doar 95 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din otel - cu capace complete si diametrul de 16 inch, plus instalatie de aer conditionat cu reglare manuala.

Prezentat publicului larg in urma cu numai 14 zile, primul Mercedes T-Class din istorie a fost lansat - de curand, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la aproape 25.741 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza - comercializata sub indicativul T 160, noul model "de lux" al nemtilor propune un benzinar turbo de 1.3 litri si circa 102 CP, ce consuma undeva in jurul a 6.8 litri la 100 de kilometri.

Mercedes T-Class

Meniul specific variantei mentionate si anterior continua - printre altele, cu o cutie manuala in sase rapoarte, cu tractiune fata, cu senzori de parcare spate, jante din otel pe 16 inch, tapiterie din stofa, aer conditionat. Etc.

De cealalta parte, lista cu dotari optionale cuprinde inclusiv vopsea metalizata, plus jante din aliaj cu diametrul de 16 ori 17 inch, faruri cu tehnologie LED, tapiterie din piele artificiala, climatizare automata.

Asa cum precizam si la momentul lansarii oficiale, primul Mercedes T-Class din istorie este disponibil - la vanzare, si intr-o versiune denumita T 180. Ce se bucura de serviciile unui benzinar turbo de 1.3 litri si 131 CP.

Exista - de asemenea, si o unitate diesel de 1.5 litri, ce ii confera noului model "de lux" al nemtilor 95 ori 116 CP. In functie de optiunea bifata de cumparatori: T 160 d sau T 180 d, potrivit configuratorului oficial.

Mercedes T-Class

Mercedes T-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Mercedes T-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2022