Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra. Au fost anuntate preturile pe care trebuie sa le plateasca persoanele din Romania

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra. Au fost anuntate preturile pe care trebuie sa le plateasca persoanele din Romania
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen: Opel prezinta oficial noul Astra
  • Au fost anuntate preturile pe care trebuie sa le plateasca persoanele din Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumente de bord digitale - cu display color de zece inch si sistem audio cu patru difuzoare, potrivit configuratorului local.

Prezentata publicului larg in urma cu circa sase luni - inca de la jumatatea verii anului 2021, cea mai recenta generatie a masinii oferite de Opel sub denumirea de Astra a fost lansata recent - chiar pe parcursul saptamanilor precedente, si pe piata din Romania. Cu mentiunea ca preturile pe care persoanele le au, zilele acestea, de achitat pornesc de la suma de 19.500 de euro - potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza - cunoscuta sub indicativul Astra 1.2 Turbo, gama proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Renault Megane, Ford Focus si, daca mai trebuia cumva precizat, Volkswagen Golf, combina un benzinar turbo - cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.199 de centimetri cubi, cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Cea mai ieftina versiune a noului Opel Astra se mai poate "lauda" - pe plan tehnic, inclusiv cu o putere maxima de aproximativ 110 CP, cu aceeasi varianta entry-level a respectivei masini propunand - printre altele, si o lista cu dotari standard greu de trecut cu vederea. Ce cuprinde - dupa cum mentionam si anterior, si blocuri optice cu tehnologie LED, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii.

De asemenea, pentru suma de 19.500 de euro, gama proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Renault Megane, Ford Focus si - daca mai trebuia cumva precizat, Volkswagen Golf a mai pregatit si un sistem multimedia cu patru difuzoare, instrumente de bord digitale cu display color de zece inch, jante din otel pe 16", asistent pentru mentinerea benzii s.a.m.d.

Pe piata din Romania, cea mai noua generatie a masinii comercializate de Opel sub denumirea de Astra este disponibila in cinci versiuni diferite de echipare - botezate Astra, Edition, Elegance, GS Line si Ultimate. Cat despre motorizari, din meniul pus la dispozitia clientilor nu lipseste nici o varianta de 130 CP a benzinarului turbo din randurile de mai sus - cu trei cilindri si o capacitate de 1.2 litri, evident.

Oferta gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Renault Megane, Ford Focus si, daca mai trebuia cumva precizat, Volkswagen Golf continua cu un diesel de 1.5 litri si aceeasi putere - 130 CP, lista cu optiuni incheindu-se, intr-un final, cu un sistem de propulsie plug-in hybrid de 180 sau 225 CP, al carui pret a ramas neanuntat pana la momentul de fata.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Opel Astra - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2022