Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Galerie foto completa

Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Galerie foto completa
  • Renault prezinta oficial viitorul Megane
  • Noul model e diferit de tot ce stiai
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 32.900 de euro, conform configuratorului local.

Anuntat in urma cu aproape jumatate de an, primul Renault Megane E-Tech din istorie a revenit, zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au publicat nici mai mult, nici mai putin de 90 de fotografii proaspete de la exteriorul si, de asemenea, cu interiorul respectivului autoturism.

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la suma de 32.900 de euro, noul model pune la dispozitia clientilor sai doua versiuni diferite de putere: cu doar 130 sau 220 de cai.

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Fiecare varianta a primului Renault Megane E-Tech din istorie este oferita, asa cum mentionam si anterior, inca de la momentul lansarii oficiale, in prezenta unui motor electric ce lucreaza alaturi de rotile de pe puntea fata. Printre performantele respectivului autoturism numarandu-se si un 0 - 100 km/h chiar si in 7.4 secunde.

O baterie cu capacitatea de numai 40 kWh completeaza fisa cu specificatii tehnice a modelului cu 130 de cai putere, in timp ce varianta de 220 CP se poate lauda si cu o unitate de 60 kWh, dupa cate se pare.

Important de precizat, primul Renault Megane E-Tech promite sa parcurga distante de pana la 470 de kilometri cu o singura incarcare, ce dureaza 60 sau 74 de minute la o priza de 130 kW. Respectivul autoturism dispune in standard, conform datelor de pe site-ul local, si de faruri LED, asistent pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Renault Megane E-Tech - Galerie Foto
mai multe