Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noua masina vine dupa BMW X5 si Audi Q7

Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noua masina vine dupa BMW X5 si Audi Q7
  • Cadillac publica primele imagini si detalii ale noului XT6
  • SUV-ul american concureaza cu Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE
  • Exista doar o singura varianta de motorizare: V6 de 3.6 litri
Distribuie pe Facebook

Doar o singura versiune de motorizare va fi oferita spre vanzare, cel putin la momentul lansarii oficiale. Este vorba despre un V6 cu capacitatea de 3.6 litri, care dezvolta undeva in jurul a 310 cai putere.

Organizata - ca si pana acum, de altfel - la Detroit, editia din acest an a Salonului Auto Nord-American va marca debutul unui nou model in clasa in care mai concureaza nume precum Audi Q7, BMW X5 si, nu in ultimul rand, Mercedes GLE.

Vorbim despre proaspat anuntatul Cadillac XT6, un SUV de lux si dimensiuni generoase, cu trei randuri de scaune la interior, un exterior cu elemente vizuale imprumutate de la crossoverul XT4, plus... o singura motorizare sub capota.

Cadillac XT6

Cadillac XT6

Ramanem pentru un moment la partea tehnica, care ar putea influenta negativ vanzarile masinii americane din pricina faptului ca viitorii clienti vor avea la dispozitie exclusiv un benzinar aspirat cu sase cilindri, cu capacitatea de 3.6 litri.

Unitatea in cauza, care dezvolta undeva in jurul a 310 cai putere si putin peste 370 de Nm, lucreaza alaturi de o cutie automata cu noua trepte de viteza si, dupa cum este cazul versiunii de echipare XT6 Sport, un sistem de tractiune integrala.

Informatiile oficiale despre timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire din peisaj, asa cum se intampla si in cazul consumului de carburant sau emisiilor de dioxid de carbon.

Ce este drept, americanii de la Cadillac au dezvaluit ca primul XT6 din istoria companiei ofera o capacitate de tractare de pana la 1.814 de kilograme, aparent cu peste 100 de kilograme mai mica decat cea a unui Audi Q7 in patru cilindri.

Din punct de vedere tehnologic, SUV-ul care mai concureaza impotriva unor modele precum BMW X5 si Mercedes GLE dispune inclusiv de scaune fata cu functie de climatizare, incarcare wireless si instalatie din seria Bose Performance.

Mai mult decat atat, viitorii clienti vor putea opta si pentru vedere pe timp de noapte, afisaj de parbriz, plus o serie de sisteme active care ii vor permite masinii de peste Ocean sa se conduca de una singura in anumite conditii de trafic.

Cadillac XT6

Cadillac XT6

Cadillac XT6

Cadillac XT6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Cadillac XT6
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2019