Imbunatatiri pentru vedeta gamei MAZDA. Motorul diesel de 184 CP oferit in premiera cu tractiune fata

Imbunatatiri pentru vedeta gamei MAZDA. Motorul diesel de 184 CP oferit in premiera cu tractiune fata
  • Display central de 10.25 inch
  • Transmisia automata are o reactie imbunatatita
  • Motorul diesel de 184 disponibil in premiera cu tractiune fata
Distribuie pe Facebook

Mazda CX-5 a primit cateva imbunatatiri. SUV-ul compact al niponilor este disponibil intr-o versiune speciala Homura, dar si in varianta 100th Anniversary.

Cu peste 3.190.000 de exemplare vandute la nivel global, CX-5 este fara indoiala cel mai popular model din portofoliul Mazda. SUV-ul compact a debutat in 2012 si a prezentat lumii intregi limgajul de design Kodo si tehnologia de motoare Skyactiv.

Acum, modelul nipon a primit cateva imbunatatiri care sa il ajute in lupta cu rivalii din gama.

In primul rand, sistemul Human Machine Interface beneficiaza de un display central de 10.25 inch, iar controllerul este ceva mai intuitiv. Aplicatia pentru mobil MyMazda a primit noi functii, inclusiv blocarea usii de la distanta, dispozitiv de cautare a masinii sau un raport cu starea vehiculului.

Mazda CX-5 2021

Potrivit constructorului nipon, sistemul de propulsie emite mai putine noxe, iar consumul de combustibil a fost redus nitel. Totodata, pedala de acceleratie a fost optimizata, motorul raspunde mai bine la comenzi si transmisia automata cu sase trepte are o reactie imbunatatita.

Cea mai mare noutate este faptul ca motorul diesel Skyactiv-D de 2.2 litri, cu 184 de cai putere, poate fi alaturat pentru prima data unei tractiuni fata.

Mazda CX-5 2021

Clientii au la dispozitie editia speciala Homura (foc sau flacara in japoneza) care propune detalii exterioare si interioare unice. Printre ele amintim tapiteria personalizata cu cusaturi rosii sau jantele cu diametrul de 19 inch.

Mazda CX-5 poate fi comandata si in varianta 100th Anniversary. Exteriorul este finisat in nuanta Alb Snow Flake Pearl, iar la interior predomina culoarea Rosu Burgund.

Mazda CX-5 2021

Sigla Mazda 100 de ani aplicata in mai multe locuri iti dau de inteles ca ai de-a face cu o versiunea speciala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2021