Intra AICI si vezi cat costa cea mai scumpa Dacie Sandero, dar si ce ofera ea in schimb

Intra AICI si vezi cat costa cea mai scumpa Dacie Sandero, dar si ce ofera ea in schimb
  • Cel mai scump Sandero din Romania costa 14.393 euro
  • Exemplarul cu pricina vine in echiparea Prestige
  • Propulsia este asigurata de unitatea 1.5 dCi de 90 CP
Distribuie pe Facebook

Am configurat cea mai scumpa Dacie Sandero din Romania. Uite cat costa si ce ofera ea in schimbul banilor platiti.

Trecuta recent printr-un facelift - despre care am scris atat AICI, cat si AICI sau AICI, cea de-a doua generatie a Daciei Sandero porneste in Romania de la suma 7.090 de euro.

In schimbul acestor bani, clientul primeste un benzinar aspirat cu numai trei cilindri in linie si capacitate de doar 999 centimetri cubi, care produce un total de circa 73 de cai putere.

Singura optiune disponibila la nivelul cutiei de viteze este o transmisie manuala cu cinci rapoarte; un consum mediu de carburant de 5.4 litri la 100 de kilometri completeaza fisa tehnica.

Referitor la dotarile oferite in standard, versiunea entry-level (Acces) a modelului de la Mioveni propune faruri de zi cu tehnologie LED, airbag-uri frontale si laterale, dar si ABS sau ESP.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici luneta incalzita, geamurile fata manuale, directia asistata hidraulic, bancheta spate rabatabila si franctionabila ori asistenta la pornirea in rampa.

La polul opus se afla varianta de top Dacia Sandero Prestige, care costa un minimum de 10.660 de euro. Bifeaza motorizarea 1.5 dCi 90 si cutia Easy-R, iar pretul sare la 12.743 de euro.

Fara a bifa insa vreunul dintre echipamentele optionale, precum culoarea exterioara Gris Platine (300 de euro) sau tapiteria din piele 'Riviera Carbon Fonce' (600 de euro).

Continuam cu pachetul Securite (volan imbracat in piele si regulator limitator de viteza) si Media Nav + camera marsarier... si am ajuns deja la o nota de plata de 14.293 de euro.

Adaugam la final si cotiera centrala fata, integrata in spatarul scanului sofer si rabatabila, iar astfel a luat nastere cel mai scump exemplar al modelului de la Mioveni (14.393 de euro).

Exemplar care mai dispune si de proiectoare de ceata, asistenta la parcarea cu spatele, patru geamuri electrice sau aer conditionat automat, cu toate caracteristice varfului de gama Prestige.

Configuratia, pe scurt, a celei mai scumpe Dacii Sandero pe care o poti cumpara:

  • Versiune: Prestige;
  • Motor si cutie: 1.5 dCi 90 CP Easy-R;
  • Culori: Gris Platine;
  • Jante: Jante de aliaj 15" Chamade;
  • Tapiterie: Tapiterie din piele "Riviera Carbon Fonce";
  • Echipamente optionale: Cotiera centrala fata, integrata in spatarul scanului sofer si rabatabila, Media Nav + Camera marsarier, Pack Securite;
  • Pret: 14.393 de euro.

Imagini cu cea mai scumpa Dacie Sandero pe care o poti cumpara:

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

Cel mai scump Sandero din Romania

PS: Acest Sandero nu este insa si cea mai scumpa Dacie pe care clientii din Romania o pot cumpara, onoarea cu pricina revenindu-i urmatorului exemplar de Duster.

Curios cat costa cel mai scump Logan oferit pe piata autohtona, dar si ce ofera acesta in schimbul banilor platiti? Atunci te invitam sa arunci o privire asupra acestui material.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cel mai scump Sandero din Romania
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2017