Iti mai aduci aminte de Honda Accord? Japonezii au lansat pe piata o noua generatie a modelului care concura, pe vremuri, cu Volkswagen Passat. Cum arata in realitate

Iti mai aduci aminte de Honda Accord? Japonezii au lansat pe piata o noua generatie a modelului care concura, pe vremuri, cu Volkswagen Passat. Cum arata in realitate
  • Iti mai aduci aminte de Honda Accord?
  • Japonezii au lansat pe piata o noua generatie a modelului care concura, pe vremuri, cu Volkswagen Passat
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la circa 27.295 de dolari. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg cu doar 15 zile in urma - chiar la inceputul anului 2023, cea de-a 11-a generatie a legendarei game oferite de Honda sub numele de Accord stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Conceputa special pentru a concura impotriva unor rivali precum Toyota Camry, noua berlina de aproximativ 4.970 de milimetri a japonezilor se remarca - la exterior, atat prin design-ul extrem de elegant al caroseriei cu patru portiere, cat si prin jantele din aliaj cu un diametru de maxim 19 inch, in timp ce lista atractiilor interioare debuteaza cu instrumentele de bord digitale, acompaniate de un display color cu diagonala de 12.3 inch. Odata ajunsi in cabina, pasagerii respectivei masini vor mai descoperi - de asemenea, si o instalatie audio condimentata cu 12 difuzoare semnate de Bose.

Insotit de o nota de plata de minim 27.295 de dolari, meniul cu pricina continua cu un numar de doua versiuni diferite - cu varianta de baza bucurandu-se de serviciile unui benzinar turbo cu o capacitate cilindrica de 1.498 de centimetri cubi, proiectat sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 192 CP. Cumparatorii sedanului in cauza vor mai putea opta - totodata, si pentru o aroma Hybrid, savoarea cu pricina combinand un propulsor aspirat de 2.0 litri, pe benzina, cu doua motoare electrice, astfel ca persoana de la volan va trezi la viata, prin apasarea pedalei de acceleratie, o herghelie compusa din 204 cai putere, valoarea caracteristica sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora reprezentand, similar cifrei specifice consumului mediu de carburant, una dintre marile necunoscute ale momentului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2023