Iti vine sa crezi? Audi a ieftinit deja noul A3, la numai doua luni si jumatate de la lansarea in Romania

Iti vine sa crezi? Audi a ieftinit deja noul A3, la numai doua luni si jumatate de la lansarea in Romania
  • Noul Audi A3 Sportback se vinde acum in Romania la preturi incepand de la suma de 27.766 de euro
  • Pachetul de baza cuprinde insa in continuare o motorizare turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere
  • Meniul standard include chiar si blocuri optice cu tehnologie LED, potrivit configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Pachetul de baza cuprinde insa in continuare o motorizare turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere, potrivit configuratorului oficial.

Lansat si pe piata din Romania la inceputul lunii martie, noul Audi A3 Sportback a fost comercializat initial la un pret de pornire de 28.070 de euro. Astazi insa, cel mai accesibil model din gama costa - cu ghilimelele de rigoare - doar 27.766 de euro, conform aceluiasi configurator aflat pe site-ul importatorului local.

In configuratia de baza, automobilul care concureaza cu BMW Seria 1 si Mercedes A-Class continua sa ofere un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte, dar si un sistem de tractiune fata.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Cat despre pachetul cu dotari standard, ei bine... acesta cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 16 inch si blocuri optice cu tehnologie LED. Cel mai accesibil model Audi A3 Sportback din gama se mai poate lauda, de asemenea, si cu instrumente de bord digitale ori instalatie de climatizare manuala cu filtru de particule, de exemplu.

Vopsea metalizata, tapiteria din piele, dar si pilotul automat adaptiv sau incarcarea wireless a telefonului mobil se numara printre echipamentele optionale ale automobilului care concureaza cu BMW Seria 1 si Mercedes A-Class.

De altfel, noul Audi A3 Sportback mai poate fi comandat, pentru numai cateva sute sau chiar mii de euro in plus, si alaturi de o unitate 2.0 TDI capabila sa produca fie 116, fie 150 CP, insa si in compania unui sistem de propulsie micro-hibrid. Ce ii permite modelului cu pricina sa ofere la randul lui o putere maxima de 150 de cai.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Audi A3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2020