Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX! Cum arata in realitate

Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX! Cum arata in realitate
  • Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Acesta este noul Subaru WRX
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 2.4 litri livreaza rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie manuala cu sase rapoarte sau, optional, una automata, cu variatie continua, putin peste 270 de cai si undeva in jurul a 386 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva zile - la inceputul toamnei anului 2021, mult anticipata generatie cu numarul cinci a legendarului Subaru WRX stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Programata sa isi faca aparitia in showroom-uri in perioada urmatoare de timp, aceasta se remarca in special prin ornamentele de culoare neagra de la nivelul spoilerelor fata si spate si aripilor laterale - similare unui crossover sau break cu garda la sol mai mare decat de obicei.

Subaru WRX

Subaru WRX

Subaru WRX

Scaunele de la Recaro si display-ul central de pana la 11.6 inch destinat sistemului de infotainment se numara - in schimb, printre atractiile principale ale interiorului, daca mai era cumva nevoie o asemenea precizare, evident.

Asamblata - similar produselor comercializate sub denumirea de Outback, Forester si Levorg, pe arhitectura Subaru Global Platform, noua generatie a celebrului WRX ascunde, sub capota, un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 2.4 litri, 271 de cai si 386 de Newton-Metri. O cutie manuala cu sase rapoarte sau, optional, una automata, cu variatie continua, si tractiunea integrala inteligenta Symmetrical All-Wheel Drive, cu functie Active Torque Vectoring, completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Informatiile cu privire la valorile specifice sprintului de 0 la 100 de kilometri pe ora, vitezei maxime si consumului mediu de carburant nu reprezinta decat un mister, asemeni detaliilor referitoare la nota de plata, bineinteles.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Subaru WRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2021