L-a surprins in parcare fara pic de camuflaj. Acum toata lumea stie cum arata noul MINI de peste 300 CP

L-a surprins in parcare fara pic de camuflaj. Acum toata lumea stie cum arata noul MINI de peste 300 CP
  • Motor turbo de 2.0 litri
  • Elemente estetice particulare
  • Productie limitata la 3000 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noului Mini John Cooper Works GP a fost surprins intr-o parcare. Hot-hatch-ul britanic nu purta deloc camuflaj in contextul in care lansarea oficiala este tot mai aproape.

In 2017, britanicii la Mini prezentau, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, un concept care anunta viitoarea generatie John Cooper Works GP. Cu alte cuvinte, varful de gama al celebrului Mini Cooper.

Versiunea de productie este tot mai aproape de debut astfel ca prototipurile sunt surprins tot mai des pe drumurile publice si pe diferitele circuite unde sunt impinse la limita. Modelul britanic a luat deja cu asalt legendarul Nurburgring Nordschleife pe care l-a parcurs in mai putin de 8 minute, cel putin asa sustin mai marii companiei.

Daca in majoritatea imaginilor, inclusiv a celor oficiale, hot-hatch-ul este acoperit de camuflaj, in imaginea de mai jos acesta poate fi admirat in toata splendoarea lui. Poza a fost facuta de celebrul youtuber Shmee150 intr-o parcare din Germania.

Mini John Cooper Works GP

Se pot observa particularitatile noului Mini John Cooper Works GP, printre ele evazarile aripilor, capacele oglinzilor, jantele cu patru spite, franele de inalta performanta, sistemul de evacuare cu terminatii pozitionate central, difuzorul de aer, aripa spate deloc discreta sau diferitele accente rosii.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, constructorul britanic a confirmat deja ca noul JCW GP va avea sub capota un motor de 2.0 litri turbo, cu patru cilindri. Cele mai multe sustin ca ar fi vorba despre aceeasi unitate care echipeaza si noul BMW M135i, in cazul caruia dezvolta 306 CP si 450 Nm cuplu.

Productia va fi limitata la numai 3000 de exemplare, comercializate la nivel global, primele urmand sa ajunga in showroom-uri anul viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe