Lexus RC-F Coupe: O noua imagine cu rivalul lui BMW M4 Coupe

Lexus RC-F Coupe: O noua imagine cu rivalul lui BMW M4 Coupe
  • Lexus lanseaza la Salonul Auto de la Detroit un nou model de inalta performanta
  • Conform ultimelor informatii, ar putea fi vorba de mult anticipatul RC-F Coupe
  • Automobilul sport japonez va concura cu BMW M4 Coupe si va oferi un V8 de 450 CP
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Lexus au publicat in cursul acestei dimineti o noua fotografie oficiala a viitorului RC-F Coupe. Rivalul modelului BMW M4 este asteptat sa debuteze in premiera mondiala in luna ianuarie a anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Aproximativ trei saptamani. Atat a mai ramas pana ce Salonul Auto International Nord-American 2014 isi va deschide portile, iar publicul larg va primi ocazia de a face cunostinta atat cu urmatoarea generatie a legendarului BMW M3 Sedan, cat si cu nou-noutul BMW M4 Coupe. Tot la acelasi eveniment, devoratorii de automobile de inalta performanta vor mai putea admira si rivalul celor doua modele bavareze, si anume mult-anticipatul Lexus RC-F Coupe.

Pana atunci insa, creatia companiei japoneze ni se dezvaluie intr-o a doua fotografie de tip teaser. Asadar, dupa ce am putut admira profilul fata in urma cu circa doua saptamani, astazi avem ocazia de a afla cateva detalii si cu privire la partea frontala. Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, asa cum putem observa si in aceasta noua imagine, mult-anticipatul Lexus RC-F Coupe se va mai bucura, printre altele, si de o capota bombata a motorului, accesorizata cu o prize de aer in mijloc.

Din pacate, informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, drept pentru care tinem sa readucem aminte de numeroasele zvonuri care anunta ca rivalul bavarezului BMW M4 Coupe va ascunde sub capota un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de cinci litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere. De asemenea, noul Lexus RC-F Coupe va mai gazdui pe lista cu specificatii tehnice si un sistem de tractiune spate, respectiv o transmisie automata cu opt rapoarte.

Lexus RC-F Coupe - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe