Mai ca ne pare rau ca nu se vinde si in Europa. Noua Kia Forte are un design chiar atragator pentru pretul sau

Mai ca ne pare rau ca nu se vinde si in Europa. Noua Kia Forte are un design chiar atragator pentru pretul sau
  • Kia publica noi informatii ale modelului Forte 2017
  • Automobilul sud-coreean dispune de doua unitati pe benzina
  • Versiunea de top ofera in standard multiple dotari
Distribuie pe Facebook

Automobilul sud-coreean a reusit sa ne capteze insa atentia nu doar prin modul in care arata, ci si cu dotarile pe care le ofera in echiparea standard.

A debutat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Detroit, insa nu va trece oceanul pentru a fi disponibila la vanzare si pe Batranul Continent.

Chiar si asa, noua Kia Forte a reusit sa ne cucereasca pe deplin, modelul sud-coreean avand parte de cateva caracteristici pe care, de obicei, nu le intalnesti in aceasta gama de pret.

Si daca tot veni vorba de pret, ei bine... trebuie sa recunoastem ca el lipseste cu desavarsire pentru moment, insa adevarul este ca versiunea 2017 nu ar trebui sa coste mai mult decat varianta 2016.

Kia ForteKia Forte

Drept urmare, pentru o masina care se invarte in jurul sumei de 16.000 - 17.000 de dolari, despre noua Kia Forte se poate spune ca ofera un design exterior extrem de atragator, plus un interior cel putin interesant.

Gama de motorizari scartaie intr-o oarecare masura, insa suntem siguri ca pe americani nu-i va deranja faptul ca pot opta pentru doar doua unitati, ambele pe benzina si cu pana la 164 cai putere.

In functie de alegerea facuta, livrarea valorilor maxime catre roti se va face fie prin intermediul unei manuale in sase trepte, fie prin intermediul unei automate cu acelasi numar de rapoarte.

Kia Forte

Lasam insa in urma design-ul si propulsoarele modelului sud-coreean si ne concentram intreaga atentie catre lista cu dotari standard, acolo unde vestile bune continua.

Pentru cei care bifeaza versiunea de mijloc botezata S, lista cu bunatati include suspensie sport, jante pe 16 inch, dar si evacuare cromata sau tapiterie de culoare neagra cu detalii contrastante.

Opteaza pentru varianta de top EX, iar printre echipamentele care se vor afla la dispozitia ta se regasesc si urmatoarele: stopuri LED, jante pe 17 inch, climatizare automata sau scaunele incalzite.

Kia ForteKia Forte

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia Forte
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2016