Masina care a bagat frica in Golf GTI: e opera fostului sef de la BMW M

Masina care a bagat frica in Golf GTI: e opera fostului sef de la BMW M
  • Noua generatie Hyundai Veloster e oferita si intr-o versiune de performanta
  • Sportiva de clasa compacta dispune de o motorizare 2.0 turbo cu 275 CP
  • Cutia manuala si tractiunea fata sunt singurele optiuni disponibile
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata chiar la inceputul acestui an, cea de-a doua generatie a compactei Hyundai Veloster arunca pe campul de lupta inclusiv o versiune de performanta.

Opera fostului sef de la BMW M, prima versiune de performanta a compactei Hyundai Veloster a fost dezvoltata la Nurburgring si vine la pachet alaturi de o motorizare turbo cu capacitatea de doi litri.

Imprumutata de la noul i30 N, unitatea in patru cilindri dezvolta o putere maxima de 275 CP, livrata exclusiv rotilor de pe puntea fata - prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte de viteza.

Fisa tehnica este completata in cele din urma de un diferential cu alunecare limitata, solutia aleasa de inginerii companiei permitandu-i masinii sud-coreene sa atinga 100 km/h in putin peste sase secunde.

Anuntata chiar la inceputul acestui an, prima versiune de performanta a compactei Hyundai Veloster pluseaza cu o serie de elemente specifice la nivel de caroserie, printre care si o noua pereche de spoilere.

Oferta exterioara continua cu praguri proeminente, eleron pentru plafon si jante din aliaj de pana la 19 inch, carora li se alatura diverse detalii interioare sinonime la randul lor cu o doza extra de sportivitate.

Informatiile oficiale cu privire la pretul de vanzare al masinii sud-coreene raman un mister, insa oricum sansele ca aceasta sa ajunga pe Batranul Continent si sa se vanda alaturi de noul i30 N tind catre zero.

Fiindca tot am deschis subiectul, incheiem materialul cu privire la prima versiune de performanta a compactei Hyundai Veloster prin a reaminti ca... noul i30 N are in Romania un pret de lista de 37.045 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2018