Masina care concureaza cu Dacia Sandero a primit un facelift major. Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu Dacia Sandero a primit un facelift major. Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita
  • Masina care concureaza cu Dacia Sandero a primit un facelift major
  • Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 15 inch si aer conditionat, potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Anuntata in urma cu mai bine de cinci luni si jumatate, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de Fiat Tipo se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta de caroserie Hatchback, disponibila pe piata din Romania la preturi de la 17.004 euro.

Pentru o perioada limitata de timp insa, clientii respectivei masini se vor bucura de diferite discount-uri si reduceri, capabile sa coboare nota minima de achitat pana la o suma de 15.304 euro, potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Fiat Tipo Facelift

In versiunea de baza comercializata sub denumirea de 1.0 100 CP TIPO, Fiat ofera noul Tipo Hatchback alaturi de o motorizare turbo de 1.0 litri si 100 de cai putere - pe benzina, la care se adauga o transmisie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata. Aceeasi fisa tehnica cuprinde inclusiv un consum mediu de 5.3 - 5.7 litri la suta.

De cealalta parte, lista cu dotari si echipamente standard gazduieste si instalatie de aer conditionat, jante din otel pe 15 inch, limitator de viteza, plus Lane Departure Warning, senzor oboseala sofer si Traffic Sign Recognition, printre altele.

In varianta de caroserie Hatchback, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de Fiat Tipo mai este disponibila, la vanzare, pe piata din Romania si intr-o configuratie cu un motor 1.6 diesel sub capota. Optiunea cu pricina porneste de la 19.787 de euro - pret redus, pentru o perioada limitata de timp, pana la suma de 17.808 euro.

Totodata, despre respectiva masina mai trebuie spus si ca vine cu aproximativ 130 de cai putere pe puntea fata, o transmisie manuala in sase rapoarte si un consum de 4.5 - 4.7 litri la suta, potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Seria vestilor bune culmineaza cu versiunea Cross, care a pregatit un pachet similar - din unele puncte de vedere, cu reteta specifica Daciei Sandero Stepway. Oferita la un pret de pornire de 19.230 de euro (17.307 euro cu promotia actuala), aceasta propune, pe langa unitatile anterior mentionate, si un benzinar 1.3 turbo cu 130 de cai putere.

Fiat Tipo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Fiat Tipo Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2021