Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie. Cat costa versiunea cu motor 2.5 turbo de 290 CP

Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie. Cat costa versiunea cu motor 2.5 turbo de 290 CP
  • Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie
  • Cat costa versiunea cu motor 2.5 turbo de 290 CP
Distribuie pe Facebook

Evacuarea cu patru tobe de esapament, jantele din aliaj pe 19 inch, dar si transmisia cu dublu ambreiaj, in opt rapoarte, sunt standard.

Anuntata cu doar doua saptamani in urma, chiar in prima parte a acestei luni, noua Kia K5 este disponibila la vanzare - cel putin peste Ocean, pe piata din SUA - la preturi incepand de la numai 23.490 de dolari. In configuratia de baza, masina care inlocuieste vechea Optima ofera o motorizare turbo de 1.6 litri si aproximativ 180 de cai putere, cuplata la un sistem de tractiune fata si o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Dotarea standard cuprinde inclusiv climatizare automata, jante din aliaj pe 16 inch, faruri cu tehnologie LED, plus display central cu diagonala de opt inch, instalatie audio in sase difuzoare, dar si asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Kia K5

Kia K5

Kia K5

In varianta de top, in schimb, aceeasi Kia K5 se poate mandri cu motorizare turbo de 2.5 litri si aproximativ 290 de cai putere, insotita la randul ei de un sistem de tractiune fata si o transmisie automata in opt rapoarte, insa cu dublu ambreiaj. Cat despre echipamentele regasite in nota de plata care incepe de la 30.490 de euro, ei bine... spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau evacuarea cvadrupla reprezinta doar inceputul.

Reteta comercializata sub indicativul GT continua cu jante din aliaj pe 19 inch, suspensie sport si sistem de franare de inalta performanta, plus tapiterie din piele sintetica, volan cu padele pentru schimbarea vitezelor si trapa panoramica.

Functia de ventilatie pentru scaunele fata, pilotul automat adaptiv, instalatia audio cu 12 difuzoare de la Bose, farurile Full-LED, display-ul central cu diagonala de 10.25 inch si senzorii de parcare spate sunt numai cateva dintre dotarile oferite in mod optional, contracost. In lista respectiva se mai regaseste, de asemenea, si tractiune integrala, disponibila exclusiv alaturi de unitatea 1.6 turbo, pe echiparile de mijloc LXS si GT Line.

Kia K5

Kia K5

Kia K5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2020